Gönül Hırsızı oyuncuları kimlerdir? Hangi kanalda oynayacaktır? başrol oyuncuları kimlerdir? Ne zaman başlayacaktır? Oyuncu kadrosunda kimler vardır? Hangi tarihler arasında başlayacaktır?

Gönül Hırsızı Oyuncuları (Kanal D) 2021

Gönül Hırsızı filmi 2021 sonunda Kanal D ekranlarında olacak. Gönül Hırsızı oyuncuları arasında Yağız Can Konyalı ve Jessica May da yer alacak. Sinema da vizyona girmeyecek olan Gönül Hırsızı filmi ilk ve tek olarak Kanal D ekranlarında 4 bölüm olarak yayında olacak. Be+ Yapım’ın yapımcılığını üstleneceği Gönül Hırsızı  filminin Alper Erze senaristi olacak. Gönül Hırsızı filminin yönetmeni Metin Balekoğlu olacak.

Kanal D yönetimi dizisi olmadığı günlerde televizyon filmleri çekerek reyting pastasından yüksek pay almaya çalışacak.

Bir çok dizi hikayesi yeteri kadar dikkat çekici olmayınca final kararı verilerek hikayenin sonu görülmeden dizi bitiyor; izleyicinin bu  durumdan sıkıldığını gören Kanal D etkili ama kısa hikâyeleri televizyon filmi olarak ekranlara getirecek.

Gönül Hırsızı Oyuncuları

Yağız Can Konyalı

Yağız Can Konyalı Gönül Hırsızı Oyuncuları arasında erkek başrol oyuncusu olarak bulunacak. Ekim 2021 de çekimlerine başlanan Gönül Hırsızı dizisinde karizmatik bir adam olarak ekranlara çıkacak Yağızcan Konyalı daha önce Aşk Ağlatır ve Arıza dizilerinde yer almıştı. 20 Eylül 1991 de Konya da dünyaya gelen Yağız Can Konyalı Mimar Sinan Üniversitesinde Tiyatro bölümü mezunudur. Yağız Can Konyalı ilk olarak  Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Adı Mutluluk dizilerinde yer almıştır. Yağız Can Konyalı’nın tanınması ise Bizim Hikaye dizisinde Rahmet karakteri ile olmuştur.
Gönül Hırsızı Oyuncuları arasında Yağızcan konyalı da yer alacak

Jessica May

Daha önce Maria Mustafa dizisinde Hilmi Cem İntepe ile başrolde yer alan Jessica May şimdi de Yağız Can Konyalı ile Gönül Hırsızı oyuncuları arasında yer alacak. Tam ismi Jessica May Drociunas olan güzel oyuncu 5 aralık 1993 Brezilya doğumludur ve 28 yaşındadır.  Yeni Gelin dizisinde hayat verdiği Bella karakteri ile tanınan Jessica May aslen Brezilya doğumludur. Asıl işi modellik olan Jessica May fotoğrafçı Hüseyin Kara ile evlidir. Jessica May’ın asıl işi modelliktir.
Jessica May Gönül Hırsızı Oyuncusu oldu filmde kadın başrol olacak

Ayhan Sicimoğlu

Şef Akademi Jürisi Ayhan Sicimoğlu şimdi de Gönül Hırsızı Oyuncuları  arasında yer alacak. Müzisyen, Gezgin, radyocu, TV programcısı ve İşadamı olan Ayhan Sicimoğlu 25 Ağustos 1950 Niğde doğumludur. Aslen Kayserili olan Ayhan Sicimoğlu1957-1959 yılları arasında Kayseri’de Belediye Başkanlığı yapmış Şahap Sicimoğlu’nun oğludur. Son dönemde Ayhan Sicimoğlu İle Renkler adlı gezi programı yapan Ayhan Sicimoğlu aynı zamanda fotoğraf sanatçısıdır.

Editör: Wan Haber