Gönül Dağı Dizisi Başrol Oyuncusu Gülsim Ali İlhan Neden Ayrılıyor?

Dizisinin başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan'ın ayrılmak istediği haberleri ansızın Gündem yarattı. Fakat Gönül Dağı dizisinde güzel bir performans sergilemeyi başaran Gülsim Ali İlhan'ın neden ayrılacağı ile ilgili merak edilen dizi hayranları bu soruyu arama motorlarında sormaya devam ediyor.

Gönül Dağı Gülsim Ali İlhan Ayrılıyor!

Gönül Dağı dizisinde Dilek rolüne can veren Gülsim Ali İlhan'ın eskisi gibi artık huzurlu olmadığı ve diziden ayrılmak istediği açıklandı. Fakat Ayrılığın sebebi olarak oldukça ilginç bir neden ortaya atıldı. Güzel ve başarılı oyuncunun dizide her şey güzel giderken, bir anda ayrılmak istemesi Gönül Dağı dizisinde Dilek rolüne can veren Gülsim Ali İlhan'ın eskisi gibi artık huzurlu olmadığı ve diziden ayrılmak istediği açıklandı.

Gönül Dağı Dizisi Dilek Neden Ayrılacak?

Gönül Dağı dizisinden ayrılmayı istemesinin en büyük sebebinin izleyiciler olduğu düşünülüyor. Taner ile olan uyumunu eleştiren pek çok izleyici Gülsim Ali’nin bu duruma karşılık moralini bir hali bozmuş durumda. Gülsim Ali, yetkililere Ayrılmak istediğini açıkladı. Bir müddettir eleştirilen ve Taner kadar aktif olmadığı düşünülen ünlü oyuncunun çekimleri Yozgat'ta gerçekleştirilen diziden en kısa süre içerisinde ayrılacağını gelen bilgiler arasında.

Editör: Wan Haber