Cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisinin 14. Yeni bölümünde dikkat çeken gelişmeler meydana gelecek.

 30 Ocak Cumartesi Yani Bu Akşam İzleyicilerle Buluşacak Olan 14. Bölümde İzleyeceğimiz Konu Başlıkları Aşağıda Sıralanmıştır

  • Taner’in geliştirmiş olduğu yeni icadı
  • Ramazan, Asuman’ı Ankara’dan geri getirebilecek mi?
  • Sefer ile Zahide zorlukların üstesinden gelebilecek mi?
  • Veysel ve Cemile’nin evden tanışmasına döndü engeli..

Bu akşamki yeni bölümde dilek ve Taner’in kavuşamama hikayesinin hüznünü izleyeceğiz.

 Aynı şekilde Zahide ile Sefer’in bir türlü bir araya gelememesinin hüznü ekranlarda hissedilecek. Fakat bir de Asuman ile Ramazan aşkı var. izleyicileri en çok güldüren sahneler de bu konudan geliyor.

 Ramazan yine ekran başındaki izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak.

Ekranlarda izleyiciyle buluşmaya başladığı günden itibaren gönüllerde taht kurmuş ve haftalardır bütün kulvarlarda birinci olmayı başaran Gönül Dağı dizisi 14. Yeni bölümü ile TRT1 ekranlarında bu akşam sizlerle beraber olacak.

Dileğin evinde elektrikler kesildikten sonra Taner onlara yardımcı olmak amacıyla bir aparat geliştirir, bu aparat mahalledeki herkesin dikkatini çeker.

Veysel ile Cemile, Dişçi Musa’nın evine taşınmaya karar vermişlerdir. Bu tanışmaya karşı olan döndü onları vazgeçirmek amacıyla neler yapacaktır?

Yukarıdaki sorulan soruların cevaplarını merak ediyorsanız ve ailenizle pandemi yasağında keyifli dakikalar evde yaşamak istiyorsanız bu akşam TRT 1 ekranlarınızda Gönül Dağı dizisinin 14’ü yeni bölümünü izlemeyi unutmayın.

Gönül Dağı 14. Yeni bölümüyle bu akşam 2000 da TRT 1’de!

Editör: Wan Haber