Türk televizyonlarında Özellikle de dizi sektöründe silahlar patlamadan, kan dökülmeden, şiddet içermeden Anadolu’nun bozkırları anlatılarak da milyonlarca kişinin bir diziye nasıl hayran kalabileceğinin en önemli göstergelerinden biri Şüphesiz ki Gönül Dağı dizisidir. TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisinin şimdiye kadar 12 bölümü Başarılı bir şekilde geldi geçti. Dizi oldukça iyi reytingler de alıyor. Aslında bu durum makalenin başında da anlatıldığı gibi şiddet, kan ve Silah olmadan da aslında bir dizinin izlenebileceğinin göstergesidir.

Gönül Dağı dizisinin dinamik ve genç bir oyuncu kadrosu mevcuttur, Tabii ki tecrübeli ve işinde gerçekten de isim yapmış ünlü isimler de bu projede yan karakterler de oldukça iyi bir performans sergiliyor.

 Gülsim Ali İlhan, Berk Atan gibi oyuncuların başrollerinde bulunduğu gönül dağı dizisinin önceki bölümünde Zahide ile sefer aşkının yarıda kalması ile Ruhi Sarı’nın canlandırmış olduğu Fikret karakterinin gelişi ile yaşanmıştı. Zahide’nin eski eşi olan Fikret Ondan bir şans daha dilemişti.

Zahide boynu bükük bir biçimde Hemen herkesin önünde mekanı terk eden Seferden aşkından vazgeçmemesini diliyor, dizi hayranlarının da aklı o sahnede kalmıştı. Sefer’in boynu bükük bir biçimde gidişi dizi izleyicilerini Bir Hayli üzmüştü. Gönül Dağı dizisinin 13’ü yeni bölümü ile ilgili fragman yayınlandı. Ferdi Sancar’ın canlandırmış olduğu sefer sebebiyle herkes merakta bekliyor

Gönül Dağı dizisi yeni bölümüyle yarın akşam saat 20:00’da TRT 1 ekranlarında sizlerle beraber olacak!

Editör: Wan Haber