Her hafta TRT 1 ekranlarında milyonlarca insanı ekranlara kilitlemeyi Başaran Gönül Dağı izleyenleri çok derinden etkileyen güçlü senaryosu ile olduğu kadar başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dizide Taner’in  Amcaoğlu Düğüncü Muammer’in oğlu kaportacı Veysel’i oynayan Semih Ertürk de Sanat dünyasının genç isimlerinden birisi olarak Yıldızı parlayanlar arasındaki yerini alıyor.

Babasıyla Yıldızı bir türlü barışmak nedir bilmeyen, kuzenleriyle hayallerini gerçeğe dönüştürmek amacıyla durmadan mücadele eden, çok çabuk sinirlenen, fakat ellerini toprağı soktuğunda aynı hızla sakinleşen Veysel karakteri ile başarılı bir performans sergileyen Semih Ertürk “Cemile Veysel’in gerçekleşmesini istediği tek hayali her şeyi Adete onun can simidi”  Diyor.

Gönül Dağı dizisinde Hikaye’nin karakterlerinin hayallerinin etrafında şekillendiğini ve seyircilerin her karakterin hayalinin bir parçası ile adeta özdeşleştiğini dile getiren Semih Ertürk, Gönül Dağı diğer projelerden oldukça farklı bu dizide her karakterin ayrı bir hayat hikayesi mevcuttur. Samimiyet, bozkırın hakikatleri, sıcaklık, aile ilişkileri, birlik ve beraberliğin, sevginin gücü çok iyi vurgulanıyor.” dedi.

Bizlerle hayallerini paylaşan ve masalımızı sahiplenen seyircilerimize çok teşekkür ediyorum şeklinde bir demeç verdi.

Hayallerini başkalarının tercihlerine kurban vermiş ve buna boyun eğip kendi deyimi ile adeta kurcalamadan hayatına devam etmeye çalışan biri. Cemile ise Veysel'in isteyip de gerçekleşen tek hayali.

 Cemile, Veysel’in can simidi gibi hayata şimdiki temiz haliyle tutunabilmesinin en büyük nedenlerinden biri de belkide budur. Çünkü babası ile ilişkisi sebebiyle değer görmek hususunda oldukça açık var Veysel’in hayatında.

Editör: Wan Haber