Reytinglerde 10’lu rakamlara ulaşan ve her hafta bütün izleyici kategorilerinde birinci olmayı başaran bizi böylece gelecek adına da sağlam adımlar atmaya devam ediyor.

Zirve bu hafta değişimi değil Gönül Dağ dizisi bu hafta da bir oldu. TRT 1’in sevilen dizisi her hafta reytinglerini katlayarak artırmayı başarıyor. Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan'ın başrollerinde bulunduğu dizinin sağlam bir biçimde oluşturulmuş ve senaryosu ve güçlü bir oyunculuk performansını sergileyen oyuncuları ile adeta bütün rekorlara imza atması bekleniyor.

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı her hafta milyonlarca izleyiciyi ekran karşısında buluşuyor. Haftalardır reyting rekoru kırarak zirveye adını yazdıran dizi 23 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanan 13 bölümde de reytinglerini artırarak 1 numara olmayı başardı.

Bozkır’da bir Anadolu Masalı Küçük dünyalarında Büyük Hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının bütün engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan üç gencin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtan gönül dağı, Mustafa çiftçinin gün yüzüne çıkmamış ülkülerini esinlenilerek senaryolaştırılmış.

 Yapımcılığını Ferhat eşsiz, yönetmenliğini Yahya samancının üstlendiği dizinin başrollerini Berk Atan ile gülsim Ali İlhan oluyor.

Editör: Wan Haber