TRT 1 ekranlarının Fenomen dizisi Gönül Dağı yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Ancak araya giren yılbaşı sebebiyle pek çok dizi gibi Gönül Dağı dizisi de yeni bölümünü yayınlamama kararını almıştı. Hayranlarının heyecan içerisinde beklemiş oldukları yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise merak konusu oldu .

Dizinin bu hafta yeni bölümü neden yayınlanmayacak? İşte Bu soruların cevapları ve çok daha fazlasını bu makalede bulabilirsiniz.

Yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir izleyici kitlesine Sahip olmayı başaran Gönül Dağı dizisi TRT 1 televizyonlarında izleyici ile buluşuyor. Mükemmel kadrosu ve akıcı hikayesi ile izleyenleri adeta kendine bağlayan dizi, pek çok kişi tarafından sevilerek izleniyor. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi olarak evlerimize konuk olan gönül dağı dizisi bu hafta kısa bir ara vereceğini açıkladı. Cumartesi akşamlarının keyifle izlenen projesi Gönül Dağı yeni bölümünü Cumartesi akşamı ekranlara gelmedi.

Yeni bölüm fragmanı yayınlandı, ancak dizinin kendisi henüz ortalıkta görünmüyor. İzleyenler bu duruma ne kadar endişeli olarak baksalar da diğer diziler gibi bir haftalık yılbaşı tatili yaptığı tahmin ediliyor. Yeni bölüm fragmanı izleyicilerde merak uyandırmaya başlarken, bir an önce yeni bölümün yayınlanmasını istiyorlar.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı bu hafta yayınlanmadı. Gelecek hafta ise yayında olacak. Bölüm bu hafta yayından kaldırılmış olsa da aslında fragmanı ekranlara geldi. İzleyicileri bu duruma çok sevindi. Önümüzdeki hafta Gönül Dağı tekrar aynı gününde, aynı kanalda, aynı saatte izleyicilerle buluşacak.

Editör: Wan Haber