Cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisinin 22. bölümünde heyecan doruğa çıkacak.

Gönül Dağı dizisinde Keriman ve Selami evleniyor mu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

Gönül Dağı dizisi bugün var mı? Yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı?

  • Gönül Dağı'nın bir türlü kavuşamayan kıdemli aşıkları Keriman ile Selami'nin mutluluğuna tanıklık edeceğiz. Fakat bu mutluluk tablosu henüz çizilmeden meydana gelecek birbirinden ilginç gelişmeler ise izleyicilere keyifli dolu dakikalar yaşatacak.
  • Uzun seneler diyor çok sevdiği fakat düğününde meydana gelen talihsiz olaylar sebebiyle ayrılmak zorunda kaldığı Keriman ile araları açılan Selami, müzik kariyerindeki Şöhret basamaklarını adım adım tırmanırken yanına hiç beklememiş oldu kötü bir gelişme ile karşılaşacak.
  • Keriman, başkasıyla Evlenme kararı aldı, sevdiğini başkasına etmeyeceğini haykıran ve perişan olan Selami'nin yardımına ise amca oğulları yetişecek.
  • Söz ve nişan merasimi lerinin yapılacağı gece onu kaçıracaklar.
  • Planlar yapıldıktan sonra olaylar ile amansız bir şekilde mücadele edilmeye başlanacak, Taner ile amca oğulları, kaçırdıkları Keriman ve Selami'yi nikah salonuna getireceklerdir. Ama nasıl?
  • Hemen her konuda mükemmel buluşlara imza atmayı Başaran Taner ile amcaoğulları bu konuda da harika bir plan kurar: aşıkları 66 adını vermiş oldukları uçağı bindirirler ve Kaptan pilot Taner, aşıkları mutluluğa doğru uçuracak, kaçırılan kızının peşine düşen Keriman'ın babası ve müstakbel damat ile yakınlarını ise umulmadık bir sürpriz bekleyecek.

Ayrıca çekimlerine Eskişehir'de devam edilen Gönül Dağı dizisinin bir oyuncusu Corona virüse yakalandı ve Bir otelde karantinaya alındı.

Gönül Dağı 22.bölüm bu akşam TRT 1'de

Editör: Wan Haber