TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi yeni bölümü ile yine herkesi şaşırtacak! Yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye başaran Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde şok gelişmeler yaşanacak!


22 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 29. bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünü soluksuz izleyeceksiniz. Mustafa Çiftçi'nin  "Bozkırda bir Anadolu masalı" isimli öyküsünden uyarlanarak yazılan Gönül Dağı dizisinin senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor. Yahya Samancı tarafından yönetilen dizinin yapım şirketi ise Akli Film'dir. 


Gönül Dağı dizisinin oyuncuları kimler?
Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile ilgi odağı olan Gönül Dağı dizisinin kadrosunda oldukça popüler isimler yer alıyor. Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Ramiz Mullamusa, Erdal Cindoruk ve Gülhan Tekin gibi isimler Gönül Dağı dizisinde yer alan isimlerden birkaçıdır.


Gönül Dağı 29. bölümde neler olacak?
Yapılan son masrafla amcaoğulları büyük bir borcun altına girmiştir. Alacaklılar kapıya dayandı ve amcaoğulları oldukça zor bir durumla karşı karşıya geldi. Zahide'nin düğünü de buna eklenince amcaoğullarının sıkıntısı daha da katlanır. Bu duruma bir çare bulmak isteyen amcaoğulları her yolu deneyecekler. Düğün hazırlıklarına devam eden Sefer ve Zahide'nin masrafları maddi olarak daha da büyük sıkıntılara yol açmıştır. Taner ise bu soruna çözüm bulmak için büyük bir fedakarlık yapacaktır.


 

Editör: Wan Haber