Bozkır'da bir Anadolu Masalını anlatan Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında yayın hayatına devam Ediyor. Bu akşam Gönül Dağı dizisinin 21. yeni bölümü ekranlarda olacak.

Bilindiği gibi cumartesi akşamları televizyon kanallarında yayınlanan diziler arasında en iyi reyting oranlarını yakalayan proje Şüphesiz ki Gönül Dağı dizisidir. Elde eden diziyi, bütün kategorilerde izleyicileri kendisine bağlamayı devam ediyor. Dizinin her bölümünde büyük bir heyecan içerisinde izleniyor.

Gönül Dağı 21. Yeni Bölüm Fragmanı İzle!

Bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümde Taner ile Dilek, gönül dağına doğru bir yolculuğa çıkacaklar. Ayriyeten dizide sefer ile nişanlanan Zahide'nin başında da büyük bir bela var. Ruhi Sarı'nın hayat verdiği Fikret karakteri eski eşinin yeni hayatına adeta çomak sokmaya devam edecek. Fikret'in alacağı karar, Zahide'yi Tam da kalbinin ortasında mı yarayacaktır. Ecem Özkaya'nın hayatı verdiği Zahide'ye velayet davası açan Fikret, 3 çocuğunu da annesinden koparmak için karar vermiştir. Fikret'in almış olduğu bu yakıcı ve yıkıcı karar, Gönül Dağı dizisinin bu akşamki yeni bölümüne damgasını vuracaktır. Zahide ile sefer İçerisi, yeni bir yaşama tutunmak isterken Diğer taraftan Fikret'in yapmış oldukları sebebi de bir türlü huzura kavuşamayacaklar.

Diğer taraftan annesi ile konuşmayan Taner, kararsız bir zamanında iken genç bir çocuk atölyeye gelecektir. Yürüme engelli olan annesi açısından bir icat yetiştirmeye çalışan genç, amca oğullarından yardım isteyecektir. Taner'e, genç adamın annesi ile olan ilişkisini görünce çok etkilenecek ve Halime ile konuşmaya karar verecek.

Gönül Dağı 21. bölümü bu akşam TRT 1'de

Editör: Wan Haber