Cumartesi akşamları TRT ekranlarında izleyici ile buluşan Gönül Dağı yine ekranlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Şimdiye kadar 11 bölümü ile büyük bir ilgi görmeyi Başaran ve bütün kategorilerden izleyicilerin ilgi göstermiş olduğu dizinin reyting sonuçları da çok başarılı bir şekilde devam ediyor. Berk Atan ile Gülsim Ali'ye İlhan'ın  başrollerini paylaştığı projenin yan karakterleri de çok etkili ve başarıda büyük pay sahibi olarak karşımıza çıkıyor.

Gönül Dağı Dizisinin 16 Ocak Cumartesi Akşamı Ekranlara Gelecek Olan 12 Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak?

Alınmış olan yeni kararların diziye damga vuracağı yeni bölümde Dilek ile Taner barışacak mı?

Sefer ile Zahide’yi bekleyen sürpriz bayağı bir konuşulacak. Sapsarı toprakların senelerce dile gelen efsanelerin Unutulmaz Aşk Hikayesi Gönül Dağı, 16 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00’da yayınlanacak. Yeni bölümünde olacaklar ile ilgili merak ediyorsanız makalenin devamını okumanızı tavsiye ediyoruz.

Gönül Dağı'nda yepyeni gelişmeler sizleri bekliyor.

Sefer Zahide'yi isteme hususunu Taner’e açacaktır, izin isteyecektir. Sefer ise Taner ve ailesinin müsaadesi ile isteme hazırlıklarına başlayacak. İsteme günü geldiğinde ise sefer ile Zahide’yi hangi sürpriz bekleyecek?

Dilek ile Taner’in ayrılığı herkesi çok üzdü. En çok da Ramazan, Veysel ve Cemile’yi. Onlar bu ayrılığı asla kabullenmeyecekler ve ikiliyi tekrar barıştırmak amacıyla ellerinden gelen bütün çabayı gösterecekler.

Editör: Wan Haber