TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisinin 18. son bölümünde; saygıda kesinlikle kusuru işlemediği, sevgide ise cömertlikle vurulmuş olduğu mutluluğunu her şeyin üzerinde tutan Taner'in sergilemiş olduğu örnek davranışları harflileri okşadı.

Gönül Dağı dizisinin ekranlara gelen son bölümünde, bitmek tükenmek nedir bilmeyen Sevdası uğrunda dikenli yollardan seve seve yürüyen sefer, Zahide ile yaşamak bambaşka bir pencereden bakmaya niyetlenmiştir. TRT 1'in buram buram kalite kokan yapımı Gönül Dağı dizisinin 19. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gönül Dağı Dizisi En Son Bölümde Neler Olmuştu?

  • Muammer ile Hüseyin'in Aralarında bulunan küstük durumu ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak ortak amaçları uğrunda birbirlerine Zeytin dalı uzatması ailenin Ferah nefes almasına vesile oldu.
  • Gülüşın ve Döndü Cephesi'nde ipler tamamen kopma noktasına gelmişken, yaşamış oldukları çeşitli rahatsızlıklar neticesinde ilişkilerinin noktalama kararı almaları gergin bir ortamın oluşmasına sebep olmuştur.
  • Sıkı sıkıya kenetlenerek bir bütünün ayrılmaz en değerli iki parçası ve biçiminde görmüş oldukları dileğin tek bir gözyaşı Dahi akıtmasına dayanamayan Taner’in, tesir kuvveti yüksek olan kelimelere eşliğinde onun mutluluğunun yegane temsilcisi olabilmek amacıyla Elinden geleni ardına koymamasının ardından Gönül Dağı dizisinin 19. Yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi.
  • Fikret'in yol açabileceği çeşitli sıkıntıları Yıldırıcı ve ortadan kaldırıcı bir etken olarak görmeyen sefer, şartlarını zorlayıcı ağırlığına rağmen baş koymuş olduğu bu yolda büyük bir heves ile yürürken, Zahide'nin ise tutmuş olduğu söze sadık kalacağını ve her zaman sevgisi, desteği ile sarıp sarmalayacak göstermesinin sonrasında Gönül dağı dizisinin 19. yeni bölüm fragmanı ekranları geldiği geldi.

Gönül Dağı dizisi 19 yeni bölümüyle 6 Mart Cumartesi akşamı saat 20:00’da TRT 1 kanalında!

Editör: Wan Haber