Gönül Dağı dizisinin 18. son bölümünde hiçbir beklenti içerisine girmeden, yüreğini adeta kasıp kavuran aşk ile tutulan sefer Duygu Seli yaşatan konuşmaları ile Zahide'nin gözüne girmeyi başarıyor. Gönül Dağı dizisinin son bölümünde Taner Demir kadar güçlü sevgi ile sıkı sıkıya bağlı olduğunu müdüre karşı kırgınlığını bir kenara bırakarak, hiç kimsenin, hiçbir şeyin mani olamayacağı ilişkisini doğru düzgün bir şekilde yaşamaya karar verecektir.

Gönül Dağı Dizisi 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinin 17. son bölümünde; kalbinde Adeta sevgi tohumları yeşermiş olan ve gün geçtikçe de artış gösteren sadakatiyle herkes açısından örnek teşkil eden sefer, Zahide'ye hayatı boyunca beyninden asla çıkmayacağı bir jest yapıp bütünü fikirlerini Yiğit bir şekilde söylemeyi kendisine bir borç olarak bildi. Gönül Dağı dizisinin son bölümünde, herhangi bir karşılık beklemeden Saf ve yoğun bir aşk beslendiğini, hiçbir olumsuz faktörün Kalbinden geçenleri asla değiştirmeyeceğini dile getiren sefer, bundan sonra geçmiş defterlerinin tamamen kapandığını ve El Ele verip geleceği paylaşmak istediğini dile getiriyor.

Diğer taraftan ise Hicran, duygusuna daha fazla dayanamayan ve bitip tükenmek nedir bilmeyen aşkının sonuna kadar arkasında durarak savunan Dilek, Taner'in de kendisine yeşil ışık yaktığını Gördükten hemen sonra kuş gibi rahatlayıp sevinçten adeta İçi içine sığmamak sunum sonrasında Gönül Dağı dizisinin 18 bölüm fragmanı merak içerisinde bekleniyor. Diğer taraftan Taner, amca oğulları ile beraber Omuz Omuza verdikten sonra içlerindeki Umut ışıklarını Sönmeden santral hazırlıklarını giriştikleri esnada Macera dolu dakikalar meydana gelirken, direkt ise babasına ilişkisinin artık bildiği sırrının büyük bir katlanılamaz yükünü sert anlatabilmek amacıyla Gülsüm’le konuşma kararı almasının hemen sonrasında Gönül Dağı dizisinin 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu tekrar arama motorları da sorulmaya başlandı.

Gönül Dağı Dizisi 18. Yeni Bölüm Fragmanı İzle!

Ferhat eşsizin yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Yahya samancının oturduğu, başrollerinde gülsim Ali İlhan ile Berk Atan’ın oynadıkları Bozkır'da bir Anadolu masallarını dile getiren  dizisinin 18. Bölüm yayıncı kuruluş tarafından ekranlara getirildi.

Gönül Dağı dizisinin 18 yeni bölümü 27 Şubat cumartesi saat 20:00’ da TRT1 ekranlarında sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber