Anadolu'da yaşayan insanların, yaşam biçimlerini bütün sıcaklığı ile seyirciye aktaran Gönül Dağı dizisi, 16 son bölümde unutulmayacak dakikalara sahne olmuştu. Gönül Dağı son bölümde; Sevdası uğruna Omuz Omuza verip mücadele göstermenin ve koşullar Her ne olursa olsun asla vazgeçmeyenlerin bir kez daha yaşamları gözler önüne serildiği, TRT 1 ekranlarının Yere göğe sığdıramayan, gerek kalitesi, gerekse de iddialı projesi Gönül Dağı 17 bölüm fragmanı ekranlara geldi mi? Bu soru dizi hayranları tarafından Yakinen Takip ediliyor.

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına devam eden Gönül Dağı dizisi, yayınlandığı ilk tarihten itibaren samimiyetin Bir saniye dahi olsun eksik olmadığı sahneleri ile seyircinin sempatisini kazanan Gönül Dağı, 16. son bölümde çok şaşırtıcı gelişmelere sahne oldu. Gönül Dağı, son bölümde, artık gizli saklı hiçbir şeyin kalmadığı, adeta kuş gibi hafifleyen ve iki arada bir derede kalmak tane ayet kurtulan Dilek, Taner'in gönlünü alıp buzları eritebilmek amacıyla elinden gelen ne varsa yapmaya hazırdır.

Dilek, Hangi mesajı insanlara aktarmaya çalıştı?

Birbirini çok seven iki kalbi, hiç kimsenin ayrılmayacağı nın Özellikle de altını çizmiş olan Dilek, bitmek tükenmek nedir bilmeyen bir sevgi beslemiş olduğu Adam ile bahanelerin arkasına sığınmadan Aynı yolda, el ele yürüyebilmek amacıyla çaba sarf etmesinin sonrasında Gönül Dağı 17. bölüm fragmanı bekleniyor. Hem karakter hem de olay örgüsü hususlarında konuya bakıldığında doğallıktan ve gerçeklikten ödün vermemesi aracılığı ile Özellikle de sosyal medya hesaplarında yayına girmiş olduğu her hafta Yere göğe sığdıramayan, bitirilemeyen Gönül Dağı dizisinin 17. bölüm fragmanı henüz yayına girdi.

Gönül Dağı 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ferhat Eşsiz’in yapımcılığını yaptığı, Yahya Samancı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu, Gülsim Ali İlhan ile Berk Atan’ın başrollerinde oynadıkları, Bozkır'da bir Anadolu'nun Saf ve Has hikayesi olarak işleyen Gönül Dağı, 17 bölüm yayıncı kuruluş tarafından ekranlara  geldi.

İnsanların ailecek oturup, keyif içerisinde izleyecekleri tam aile dizisi tadındaki bu dizinin yeni bölümleri her hafta TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor!

Editör: Wan Haber