Geçen sene İzmir’in Kızları adlı müzikal bir projeyi ön plana çıkaran oyuncu pandemi sebebiyle hevesini dahi alamadan ara vermek zorunda kalmıştı.

Menajerimi ara dizisine konuk oyuncu olarak katılması dışında dizi setlerinde uzun zamandır bulunmayan ünlü oyuncu hayranlarını da bir hayli özletmişti. Fakat 2021 senesinde Gökçe Bahadır hem dizi setlerine hem de sahnelere bomba gibi dönmeye hazırlanıyor.

Uzun seneler sonra tekrardan dizi setlerine geri dönüş yapmaya hazırlanan ünlü oyuncu Barış Arduç ile beraber Kulüp dizinin hazırlıklarını sürdürüyor.

  • Salih Bademci
  • Metin Akdülger
  • Fırat tanış’ın da bulunduğu grup dizisi için heyecanını saklayamayan ünlü oyuncu çok değişik bir projenin gelmesi olduğunun da müjdesini verdi.

Oyuncu yeni dizisi ile ilgili olarak: “Tahmin edilemeyecek kadar değişik Ben bir şey söyleyemeyeceğim bütün kalk belli neredeyse çekimler İstanbul’da olacak” diye konuştu.

Gökçe Bahadır’ın sürprizi sadece bununla sınırlı değildi, bir başka sürpriz daha yaptı ünlü oyuncu. Geçen sene bu dönemde İzmir’in Kızları adında müzikal projesi ile sahnede bulunduğunu hatırlatan bir paylaşımda yapan oyuncu projenin de henüz tamamlanmadığını devamının geleceğini müjdesini de verdi.

2021 senesinin gelmesi ile beraber Gökçe Bahadır Böylelikle iki tane sürprizi sevenlerine yaparak onları çok sevindirdi.

Editör: Wan Haber