Netflix’in platformunda yer alan başarılı Gerçek Gangster filmin konusu çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Gerçek Gangster filmin konusu ne? Gerçek Gangster filminde hangi ünlü isimler yer alıyor?

Yerel medya gruplarında popüler olarak adını duyuran Fransa yapım ‘Dealer’ Netflix’te yayınlanmasının ardından diziyi heyecanla bekleyenlerin merakı son buldu.

Toplam 10 bölümden oluşan ve 1.sezon olan dizinin bölümleri ise 10’ar dakika olması birçok kişiyi şaşırttı. Dizideki her bölümlerin genellikle GoPro olarak çekilmiş olması ise diziye ayrı bir artı puan kazandırdı.

Gerçek Gangster dizisi konusu

Dizide; iki arkadaşın birisinin kayıt aldığı cihazın görüntülerinden sağlanması diziye oldukça profesyonellik katmıştır.  Set ve klip yönetmeni Franck, dizide etkin rol oynuyor.  Tony isimli kişi ise hapisten yeni çıkmış uyuşturucu çetesidir. Rap müziğine değer veren Tony yazdığı şarkı için klip çekmek istiyor. Bunun üzerine Franck’a ulaşıyor.  Fransa’nın güneyinde çekilen bu dizi arkadaşı ile tehlikeli yolculuğa çıkan kişilerin başına gelenleri anlatıyor.  Uyuşturucu ve çetelerden kurtulamayan arkadaşlar başlarına gelen kötü anları GoPro ile kayıt altına alıyor.

Gerçek Gangster oyuncu kadrosu

Abdramane Diakite – Tony Sébastien Houbani – Franck Mohamed Boudouh – Moussa Idir Azougli – Steve

Editör: Wan Haber