Star TV ekranlarının sevilen programı Gerçeğin Peşinde, yine yürekleri dağladı. Bugünkü yayına çıkan Neşe, öyle sözler etti ki herkesi çok üzdü. Neşe, 92 yaşında annesi ile neler çektiğini anlattı. Tüm seyirciler onunla birlikte gözyaşlarına boğuldu. Yuvası yıkılmış olan Neşe, baba hakkını korumak için yayına gelerek Serap hanımdan yardım istedi.
Neşe kardeşleri ile görüşmüyor!
Neşe, 92 yaşında annesi ve rahmetli babası ile yaşıyordu. İddialarına göre annesi sadece kendisi ile ilgilendi ve diğer 5 kardeşi ile görüşmediğini dile getirdi. Miyase hanım çocukları ile anlaşamıyordu. 6 kardeş ve anne arasında neler olduğu yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Neşe, gözyaşları içinde annesine nasıl baktığını, kardeşlerinden nasıl kötülük gördüğünü anlattı. Kardeşlerinin hiçbir bakımda yardımı olmadığını buna rağmen babalarının tüm mal varlıklarını yediklerini dile getirdi.
Neşe hanımın arkadaşı yayına bağlandı!
Yayına gelen Neşe hanımın arkadaşı yayına bağlanarak şok sözler söyledi. Neşe’nin ablaları arayıp Neşe’yi kötülemesini istediklerini söylediler. Neşe’nin ablaları ve kardeşleri onunla büyük bir küslük içinde yaşıyor. Neşe’nin ablaları yayın düşsün diye yayına bağlanmayacaklarını söylediler. Neşe hanım tüm bu davaların miras olduğunu düşünüyor. Arsa davası olduğu ortaya çıktı!
Miyase hanımdan kalacak olan arsa, kardeşlerin arasını bozdu. Neşe, bir yandan arsa davalarının bitmesini isterken diğer yandan eski eşi ile de yüzleşmek istiyor. Neşe’nin oğlu ve babası arasında geçen olaylar da açığa çıktı. Anlatılana göre oğlu ve eski kocası arasında büyük bir gerginlik olan Neşe, tüm sorunlarının bitmesini istiyor. Neşe, babasından kalan arsayı sattırmak istemiyor ve kardeşleri ile arası bu yüzden bozuldu. Neşe hanım, tüm kardeşlerinin babasının parasını mallarını yiyip, annelerine bakmadıklarını öne sürdü. Neşe hanım, tüm kardeşlerine hak sahibi olduğuna dair dava açmaya hazırlanıyor. 

 

Editör: Wan Haber