Bilindiği gibi gelinim mutfakta adındaki yemek yarışması programını daha önce Fatih Ürek sunuyordu. Fakat Anlaşamadılar ve Fatih Ürek ayrıldı, sonrasında ise sempatik sunucu Onur Büyüktopçu bayrağı dev aldı.  Fakat her ne olduysa o da bıraktı. Ve nihayetinde Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam ediyor.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden gelinim mutfakta adındaki programı Seda Sayan sunuyor. Gelinim Mutfakta programına katılım sağlayan Gelinim Mutfakta kaynana Neriman Güruf kimdir? kaç yaşında? Nereli? Her hafta rekorları kıran gelinim mutfakta programına bu hafta kaynana Neriman da dahil oldu. Peki kimdir bu kadın? işte soruların tamamı ve çok daha fazlasını detayları haberimizde...

Gelinim mutfakta kaynana Neriman kendisinin programına dahil olmasıyla beraber merak edilmeye ve arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Gelinim Mutfakta Kaynana Neriman Gürüf Kimdir?

66 yaşındaki Neriman Gürüf Azeri gelini ile programı adeta damga vurmak amacıyla geldi.

 Gelinim mutfakta 1 Şubat Pazartesi günü yayınlanan programa katılım sağlayan Neriman hanım, gelinim haftalarca 1. olmaya geldi. Diyerek çok hızlı bir giriş yaptı. Seda Sayan’ın da programı sunumuyla hafta içi her gün saat 13:00’da başlayan gelinim mutfakta programında Ayten, Esin, Zeynep ve Aysun yarıştılar.

Birbirinden eğlenceli konu ve birbirinden değişik lezzetleriyle Seda Sayan’ın sunumu ile gelinim mutfakta programı hafta içi her gün saat 13:00’da Kanal D ekranlarında sizlerle beraber olmaya devam ediyor.

Editör: Wan Haber