Peki kayınvalidelerin yemekleri tadarak vermiş oldukları puanlar nasıl şekil kazandı? Seda Sayan'ın sunumu ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan gelinim mutfakta programında neler oldu? İşte yanıtı..

10 Şubat Çarşamba Gelinim Mutfakta Puanlaması!

 Gündüz kuşağının sevilen ve beğenilen Fenomen yarışması gelinim mutfakta günün birincisi belli oldu. İzlemeyi kaçıranlar açısından gelinim mutfakta programında günün puanlarına nasıl şekil kazandığı en yüksek ve en düşük puanların kimlerin aldığını, rekabet dolu yarışmada 10 Şubat Çarşamba gelinim mutfakta puanlaması yapıldı.

 10 Şubat Gelinim Mutfakta Günün Birincisi Hangi Yarışmacı Oldu?

Yüksek puan alarak çeyrek altın kazanan kişi Zeynep oldu. Diğer puanlamalar ise şöyle:

  • Aysun 10
  • Ayten 18
  • Damla 9
  •  Zeynep 23

 Böylelikle Zeynep almış olduğu 23 puanla günün birincisi oldu ve çeyrek altının sahibi de oldu.

Gelinim Mutfakta Kim Elendi?

Haftanın en düşük puanını alan gelin 67 puan ile Esin oldu ve yarışmaya veda etmek zorunda kaldı. Veda esnasında çok duygusal dakikalar yaşandı.

Gelinim Mutfakta Formatı Nasıldır?

Yeni sezon içerisinde sunucu değişikliği ile beraber format değişikliğine de giden gelinim mutfakta yarışma programında bulunan, yarışmanın sunucusu Seda Sayan'da yemekleri tadacak ve puan verecek.

Tarafsız bir gözle yalnızca yemeklerin tadına göre puan verecek olan Seda Sayan'ın puanları Aslında yarışmacıların akıbeti açısından büyük önem taşıyacak.

Editör: Wan Haber