8 sezon boyunca yayınlandığı bütün Dünyada Milyonlarca izleyiciyi kendine bağlayan Game Of Thrones dizisi izleyenleri ikiye bölen bir finalle 2019 senesinde ekranlara veda etmişti. İzleyicilerin bir bölümü dizinin yazarlarının George Martin’in kaleme almış olduğu kitaplara ihanet ettiğini dile getirerek final sezonunu eleştirmişti. Dizinin 4. Sezonunda yazar George Martin’de senaryo ekibinde bulunmuş fakat yazacak yeni kitaba yoğunlaşmak isteyen yazarın 5. Sezonu itibariyle dizinin senaryo ekibinden ayrıldığı biliniyordu.

Şimdiye Dek 5 Kitap Çıktı!

Buz Ve Ateşin Şarkısı adlı fantastik Roman dizisinin yazarı George Martin henüz seriyi tamamlamadı. Dizinin hem yazarları hem de yapımcıları olan David Benioff ile D. B. Weiss, George Washington edinmiş oldukları bazı tüyoları bir araya getirerek kendi finallerini hazırladılar. Fakat kitapta işlenen olayların daha değişik olduğu ve aynı son ile final yapmayacağı biliniyor. Dahası kitapta bulunan pek çok karakteri de dizide bulunmadığı hatırlatılıyor. Buz Ve Ateşin Şarkısı adlı eserde şimdiye kadar Taht Oyunları, kralların çarpışması, kılıçların fırtınası, kargaların ziyafeti ve ejderhaların Dansı adlı 5 kitap piyasaya sürüldü.

Kış Rüzgarları 2021’de Bitebilir

Yazar George Martin, uzun zamandır kitap serisinin 6. Kitabı olan the winds of Winter yani kış Rüzgarları adlı kitabını bitirmek için daktilo başından ayrılmıyormuş. Serinin son kitabı olan ejderhaların dansı kitabının 2011 senesinde çıkması ve 10 sene boyunca yeni kitabın çıkmaması sebebiyle hayranlar oldukça tepkili.

 Kendisine ait olan Not A blog adlı blogunda bir açıklama yapmayı tercih eden yazar George Martin, 2020 senesinin Kış Rüzgarları için en verimli sene olduğunu dile getirdi.

Editör: Wan Haber