10 Bin Adım Gain İzle  konusu nedir? 10 bin adım oyuncuları kimlerdir? Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor.

10 Bin Adım dizisi yalnızca Gain Medya platformundan izlenebilir. Platform, bütün akıllı uygulamalara indirilerek ya da mobil cihazlara App Store, Play Store uygulamalarından indirilerek erişim sağlanabilir.

Gain 10 Bin Adım Konusu Nedir?

Engin Günaydın ile Devin Özgür Çınar'ın başrollerinde oynayacağı dizi 10 bin adım izle! Ocak ayı içerisinde yayınlanacak. Gain’in ilk dizisi olma özelliğini de taşıyan 10 bin adım platformunda Ezgi ile Mehmet adında iki eski sevgilinin sağlıklı bir yaşam adına birlikte günde 10 bin adım atmaya karar vermeleri ile Caddebostan taraflarında bir yerlerde açılışını yapıyor.

Onların her bir adamının bizler açısından birer dakikaya denk geldiği günlük yürüyüşleri esnasında konuştukları konulara ve başlarına gelen olaylara tanıklık edeceğiz. Her bölümü yaklaşık olarak 10 dakikadan olacak ve dikey formata yayınlanacak diziyi Devin Özgür Çınar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Duygu Güzelmeriç oturuyor.

Ocak ayı içerisinde Gain Medya tarafından 10 bin adım dizisi sizlerle beraber olacak.

Editör: Wan Haber