Fatma Öz’ün birlikte yaşadığı eski sevgilisi Bahri, çelişkili ifadeler verdi. Sürücüsü ile çelişkili ifadeler vermesi Müge Anlı’nın dikkatini çekti. Fatma Öz’ün günlerdir kayıp olması ve haber alınmaması da dikkat çekti. Bahri Maraşlı ile gönül ilişkisi yaşayan Yasemin hanım da canlı yayına bağlanarak Bahri Maraşlı’yı korumuştu. Müge Anlı Fatma Öz’ün kardeşi ve oğlunu canlı yayına getirdi. Sevgilisi olduğu iddia edilen Yasemin ise yayına gelerek konuşmayı kabul etti. Katil zanlısının sevgilisi ve Fatma Öz’ün ailesi karşı karşıya gelecek. Yayına katılan tüm tanıklar Fatma Öz’ün ortadan kaybolmasının ardında başka bir neden aradı. 
Bahri Maraşlı hakkında istismar iddiası!
Fatma Öz’ün olayı araştırılırken şok iddialar geldi. Bahri Maraşlı’nın 15 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz ettiği iddiaları kısa süre içinde ortaya çıktı. Taciz edilen kızın annesi ve kardeşi canlı yayında konuştu. Küçük kızın numarasını zorla alan ve ona taciz içerikli mesajlar atan Bahri Maraşlı, herkesi şok etti. Seyirciler hayret içinde izlemeye başladı.
Fatma Öz’ün katili bulundu!
Küçük bir kıza taciz ettiği ortaya çıkan Bahri Maraşlı’nın sevgilisi olduğu iddia edilen Yasemin hanım, hemen savcılığa gitti ve ifade verdi. Bahri Maraşlı, Fatma Öz’ü kalbinden tek kurşun ile vurarak öldürdü. Fatma Öz, kendisine ihanet edildiğini öğrenince hesap sordu. Bahri Maraşlı ise kavga esnasında Öz’ü öldürdü. Yasemin hanıma itirafta bulunan Bahri Maraşlı’nın itiraflar sonunda suçu ortaya çıktı. Tüm tanıklar inkar ederken, sonunda itiraf geldi.
Bahri Maraşlı itiraf etti!
Dün yayından sonra Yasemin hanım hemen Bahri Maraşlı’nın anlattıklarını itiraf etti. Suçlu olan Bahri Maraşlı da gözaltına alınınca her şeyi anlattı. Bahri Maraşlı, Fatma Öz’ü gömdüğü yeri gösterdi ve kıyafetleri yaktığı yerleri de ekip arkadaşlarına gösterdi. İki yıldır birlikte yaşadığı sevgilisine neler yaptığını da anlattı.

Editör: Wan Haber