Fatma Öz günlerdir ortalarda yok. Evli bir adam ile birliktelik yaşayan ve bundan şikayetçi olmayan Fatma Öz, yıllarca sevgilisi ile birlikte yaşadı. Bir süre sonra ortadan kaybolan Fatma, herkesin merak konusu oldu. Ailesi büyük bir merak içinde Müge Anlı’nın kapısını çaldı. 19 Nisan tarihinde evden kaçan Fatma Öz’ün nerede olduğu merak konusu oldu. Sivas ilinde kaybolan kadının nerede olduğu herkesin merak ettiği bir konu oldu. Müge Anlı tüm gerçekleri araştırmaya başladı. Tanıkları dinledi ve ailesi ile tek tek konuştu. Fatma Öz’ün eski eşi ve eski sevgilisi hakkında iddialar canlı yayında dinlendi.
Ev sahibi çıtırtı sesleri duyduğunu söylüyor!
Fatma Öz ve birlikte yaşadığı eski sevgilisinin evinden ilginç iddialar geldi. Ev sahibi olan kişi Fatma Öz ve sevgilisinin evinden çıtırtı seslerinin ve yüksek seslerin geldiğini söyledi. Fatma Öz’ün eski sevgilisi canlı yayına bağlanarak kendini aklamaya çalıştı. Fatma Öz’ün ailesi kayıp kızlarının sorumluluğunu eski sevgilisine attı. Sivas’ta ortadan kaybolan Fatma Öz’ün evinden yüksek sesler geldiği biliniyor. Komşular ve ev sahibi gelen yüksek seslerden büyük rahatsızlık duyduğunu söyledi. Diğer yandan evin temizlenip yeni halılar serilmesi de akıllarda soru işaretleri bıraktı. 
‘Fatma benimle çok mutluydu!’
Fatma Öz’ün eski sevgilisi Fatma’nın onunla çok mutlu olduğunu söyledi. Fatma Öz ile birliktelik yaşayan evli adam, herkes bildiği halde birlikte yaşamaya devam ettiler. Fatma Öz ve eski sevgilisi fırıncı adam, Fatma Öz’ün ailesinden kaçtıklarını söyledi.
‘Benden neden ayrıldı bilmiyorum.’
Fatma Öz’ün eski sevgilisi canlı yayında şok iddialarda bulundu. Fatma Öz’ün fırıncı eski sevgilisi evli olduğunu ve Fatma Öz’ün bu durumdan haberdar olduğunu söyledi. Fatma Öz’ün eski sevgilisinin eşi bu ilişkiden haberdar değildi. 

Editör: Wan Haber