Müge Anlı ile Tatlı Sert programında şok anlar yaşandı. Günlerdir kayıp olan Fatma Öz hakkında bilgi arandı. Günlerce kayıp olan ve iki çocuğunu ardında bırakan Fatma Öz’ün akıbeti bilinmiyor. Müge Anlı, Fatma Öz’ün nerede olduğu konusunda araştırmalara başladı. Fatma Öz’ün eski eşi ve birlikte yaşadığı sevgilisi ile konuşmalar yapıldı. Eski eş ve eski sevgili ifade verdi. Birlikte yaşadığı sevgilisi Fatma ile arasında bir sorun olmadığını buna rağmen, gittiğini söyledi. Uzun zamandır evine dönmeyen kadının nerede olduğunu kimse bilmiyor. Fatma Öz’ün birlikte yaşadığı sevgilisinin verdiği çelişkili ifadeler Müge Anlı’nın dikkatini çekti. 
Emniyet hemen harekete geçti!
Dünkü yayından sonra emniyet ekipleri harekete geçti. Yayını izleyen ve ihbar kabul eden emniyet, hemen Fatma Öz ile sevgilisinin evine giderek inceleme başlattı. Evi didik didik eden emniyet ekipleri, evin içinde iz aradı. Birçok iz bulan ve örnekler alan emniyet, araştırmalarını yapmaya devam ediyor. Fatma Öz’e ne olduğu merak konusu olarak kalıyor. Müge Anlı tüm ihtimalleri söyleyerek araştırmalara başladı. Halıları götüren şoför, halıları yıkayan işletme ve eski eş ifade verdi. Müge Anlı tüm olayları araştırmaya devam ediyor.
Müge Anlı halıcıyı buldu ve konuştu!
Fatma Öz ve sevgilisinin evine giden Müge Anlı, evin temizlenmiş olduğunu fark etti ve halıların temiz olduğunu söyledi. Sevgilisi kaybolan adamın halıları yıkaması dikkat çekti. Bahri beyin şoförü olayla alakalı konuştu. Fatma Öz’ün onlara yemek yaptığını ve kahvaltı hazırladığını söyledi. Şoför halılar için Fatma Öz’ün söylediğini ve onunla birlikte halıları götürdüğünü dile getirdi. Halıcı ise onların birçok halısı olduğunu, kapanmaya yakın geldiklerini ve net olarak hatırlamadıklarını dile getirdi. Evli sevgilinin yanında çalışan kişi canlı yayında soruları cevapladı. 

Editör: Wan Haber