Fatma Öz’ün kardeşleri ve annesi canlı yayına gelerek Fatma Öz’ü bulamadıklarını söylediler. Fatma Öz günlerdir kayıptı ve tüm tanıklar dinlendi. Fatma Öz, Bahri Maraşlı ve Yasemin Doğan Okçu arasında ilişki olduğunu öğrenince Bahri Maraşlı’nın yakasına yapıştı ve hesap sordu. Bahri Maraşlı bu durum karşısında çalışanı ve Fatma Öz’ü karşı karşıya getirmek için ormanlık alana götürdü. Bahri ve Fatma arasında çıkan kavgada silah ateşlendi. Fatma Öz, kalbinden aldığı bir kurşun ile hayatını kaybetti. Bahri Maraşlı, Fatma Öz’ü öldürdükten sonra gömdü ve üzerine taşlar koydu. Olay sonrasında eve gitti ve kadının tüm elbiselerini yaktı. 
Müge Anlı olayları ortaya çıkardı!
Bahri Maraşlı, yaşadığı olaylar sonrasında soğukkanlı bir şekilde yayına bağlanarak suçlarını inkar etti. Bahri Maraşlı’nın cinayeti ortaya çıkarmasında yardımcı olan Yasemin Doğan Okçu, konuştu. Tüm olaylar boyunca susan ve korkan Yasemin Doğan Okçu, Bahri Maraşlı’nın küçük bir kızı istismar etmesi sonunda dayanamadı ve tüm bildiklerini emniyete anlattı. Ancak olayların pürüzleri hala merak ediliyor. Fatma Öz’ün evinin kim tarafından temizlendiği merak konusu olarak kaldı. Diğer yandan cinayetin tek başına işlenemeyeceğini söyleyen yetkililer, suçluları bulmak için çalışmalarına devam ediyorlar. 
İstismarı duyup amniyeti arayan Yasemin Doğan Okçu konuştu!
Fatma Öz’ü öldürdüğü ortaya çıkan Bahri Maraşlı, cezaevine gönderildi. Fatma Öz’ün katilinin ortaya çıkmasına yardımcı olan Yasemin Doğan Okçu, korktuğu için sustuğunu söyledi. Fatma Öz cinayeti ortaya çıkar çıkmaz akıllarda kalan soru işaretleri araştırılmaya başlandı. Fatma Öz ve Bahri Maraşlı’nın birlikte yaşadığı evin muhteşem bir şekilde temizlenmiş olması dikkatlerden kaçmadı. Diğer yandan Fatma Öz’ün elbiselerinin ortadan kalkması da dikkatlerden kaçmadı. Müge Anlı ve ekibi olayın tek başına yapılmayacağını söyleyerek yardımcı bir kişinin olabileceğini düşündüler. 

Editör: Wan Haber