Sosyal medyanın en çok konuştuğu filmlerden biri olan Fatma gündem olmaya devam ediyor. Netflix platformunun en çok izlenen ve beğeni toplayan projesine ilgi büyüyor. Fatma filminin oyuncuları ve konusu dikkat çekiyor. Diğer yandan filmin nerede çekildiği hakkında sorular hızla büyümeye devam ediyor. Fatma filmi yayınlandığı günden itibaren yoğun ilgi ve alakanın odağında yer alıyor. Sadece Türkiye’de değil yurt dışındaki birçok yerde de ilgi görmeye başladı. Netflix platformunun son derece beğeni kazanan bir filmi olmuştur. 
Fatma filminin konusu ne?
Fatma kendi halinde, güçlü, başarılı ve azimli bir kadındır. Eşi hapistedir ve Fatma onu aramaya devam eder. Bir gün geleceğine inanır. Fatma günlük ev işlerine giden bir temizlikçidir. Kimsenin farkında olmadığı, varlığı yokluğu belli olmayan biridir. Eşi bir gün hapisten çıkar ve Fatma o gün kaybolur. Eşinin çıktığı gibi kaybolması büyük endişe yaratır. Fatma ise ilginç olayların içinde kendisini bulur. Dram ve ilgi çekici konuları ile seyircinin karşısına çıktı. Fatma filmi kısa süre içinde istenen reyting rekorlarının çok üzerine çıkmıştır. 
Fatma filmi nerede çekiliyor?
Netflix için çekilen filmin tüm sahneleri İstanbul’da çekiliyor. Tüm oyuncuların ortak noktası olan İstanbul çekim yeri olarak kullanıldı. İstanbul ilinin birçok yerinin kullanıldığı film sahnelerinde büyük ilgi yaşandı. Film çekerken birçok hayran sete gelerek ünlü isimler ile fotoğraf çekildiler. 
Fatma filminin oyuncuları kimlerdir?
Fatma filminde Burcu Biricik, Melis Sezen, Hazal Türesan, Olgun Toker, Mehmet Yılmaz Ak, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu, Gökçe Eyüboğlu, Yağız Can Konyalı, Ferit Kaya, Ecem Uzun, Umut Kurt ve Burhan Öçal gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Birbirinden yetenekli isimler Fatma filmi için bir araya gelerek kendisini göstermiştir. 

Editör: Wan Haber