Yakın zaman içerisinde Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan kırmızı kamyon dizisinin hem kurgusu hem de oyuncu kadrosu dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor fragmanları ekranlara gelmeye başlanan dizip itfaiyecilerin başlarından geçen gerçek problemlerin yansıması şeklinde izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor çok güçlü bir oyuncu kadrosu oluşturuldu ve yeni isimler de artık kadroya dahil olmaya başladı.

10. ev yapımcılığını Taşıyan Çok yakında Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak olan kırmızı kamyon dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı başarılı oyuncu Fatih al kahramanların hikayesinin dile getirileceği dizide Yavuz karakteri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Fatih Al daha önce Muhteşem Yüzyıl kanatsız Kuşlar adlı gibi dizilerde bulunan bir oyuncudur başarılı oyuncu al masum insanların hayatlarını altüst eden ve kendi çıkarı için hemen her şeyi yapabilecek bir karakter olan Yavuz’a hayatı verecek.

2000’li senelerin ortalarından itibaren dizi setlerinde görmeye alışık olduğumuz ünlü oyuncu Fatih Al Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Matrakçı Nasuh karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Karadayı dizisinde sosyete Yusuf karakterine can veren oyuncu en son netflix platformunda yayınlanan Atiye’de ise Nazım olarak izleyici karşısına çıkmıştı.

Editör: Wan Haber