Bu yokluğun gerçekten temeli olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. İnci’nin, tartışması neticesinde çekip gittiği dizide yeni gelişmeler meydana geleceğini sinyallerini de yine Farah Zeynep Abdullah vermişti.

Oyuncu, dizide Birkan Sokullu’nun oynamış olduğu Han ile evli olan İnci karakteri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Farah Zeynep Abdullah dizide Han, ablası Safiye ve bütün ailesi ile yaşayacaklarını söylemesi üzerine İnci’nin gitmesi ile bu haftaki bölümde oynamadı, nereye gittiğini ise kimsenin bilmediği İnci’nin bir sonraki bölümde ortaya çıkacağı da yapmış olduğu sosyal medya paylaşımlarından ortaya çıkmış oldu.

 Ünlü oyuncu Birkan Sokullu ile setten pozlarını paylaştı.

Yapmış olduğu bu paylaşımlardan sonra dizinin merak edilen isminin ortaya çıkacağı da böylece Anlaşıldı. Fakat Farah Zeynep Abdullah’ın daha sonra yapmış olduğu paylaşımlar merakı iyice artırdı.

 Önce karşısında dizide Esat'ı oynayan Uğur Uzunel otururken ojelerini gösteren bir fotoğrafını paylaştı kırmızı oje sürdü görülen oyuncu Daha sonrasında ise siyah bir kıyafet ve saçları fönlü bir şekildeki fotoğrafını hayranlarıyla paylaştı.

Oyuncunun şık kıyafeti dikkat çekici makyajı ve fönlü saçları ve görülen fotoğrafın altına not düşerek iyice merakları artırdı. Yeni bölümde sürpriz görüntüleri izleyenleri beklediği anlaşılıyor Bu paylaşımdan.

Editör: Wan Haber