Farah Zeynep Abdullah, kendisi hakkında yapılan yorumlara tepki gösterdi. Farah Zeynep Abdullah hakkında birçok şey yazıldı. Masumlar Apartmanı dizisini yarım bıraktığı ve zoraki ölümü ile konuşulan Abdullah hakkında büyük bir yorum yağmuru yaşandı. Yorumların odak noktasında olan Farah Zeynep Abdullah, diziyi yarım bıraktığı için büyük tepki çekti. Daha önce Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde de ölen Farah Zeynep, herkesin konusu oldu. 
Masumlar Apartmanı dizisi final yaptı!
Ekranların muhteşem ve beğeniler dolu olan dizisi Masumlar Apartmanı sezon finali yapma kararı aldı. Sezon finali ile ekranlara gelen Masumlar Apartmanı dizisi gözyaşları içinde izlendi. Dizinin sevilen karakteri İnci’nin ölüm sahnesi geceye damgasını vurdu. İnci bir kaza sonucu karnındaki bebek ile hayatını kaybetti. Han bu ölüm sonrasında büyük bir acı yaşadı ve yaşadığı acı dolu haller, herkesin dikkatini çekti. 
Farah Zeynep Abdullah tepki gösterdi!
Masumlar Apartmanı dizisinin final sahnesinden sonra dizinin hakkında yorumlar yapıldı. Sosyal medya hesapları büyük ilgi odağı olan Masumlar Apartmanı, beğeni ve yorum yağmuru alınca gündemin ortasına bomba gibi oturdu. Dizinin final bölümü sonrasında başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah hakkında büyük suçlamalar yapıldı. Diğer yandan Farah Zeynep Abdullah hakkında yapılan yorumlar da onun sabrını taşırdı. Farah Zeynep Abdullah, açıklama yapmaya karar verdi. Farah Zeynep Abdullah, ‘Benim ağzımdan yapılacak olan sözlere inanmayın. Onu dedi bunu dedi şeklinde yazıyorsunuz ama ben demiyorum. Benim ağzımdan yazılan haberleri benden duymadan inanmayın. Yeter artık her gün yeni bir haber çıkarıyorsunuz.’ diyerek tepki gösterdi. Farah Zeynep Abdullah’ın sözleri kısa süre içinde gündemin ortasına oturdu ve herkesin konuştuğu bir konu oldu. 

Editör: Wan Haber