Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, bir süre önce verdiği röportaj ile herkesi kendine hayran bıraktı. Konuşması, güzelliği, tavrı ile yoğun ilgi gören Evcen, yeni projeleri hakkında açıklama yaptı. Yeni projeleri hakkında sorulan sorulara yanıt veren Evcen, yeni projelerinin olduğunu ve çok yakında açıklayacağı haberleri ile gündem oldu. Fahriye Evcen, yeni projeleri ile ekranlarda olacağını ve kış boyunca ekranlarda seyircileri ile buluşacağını söyledi. Kış boyunca kesin bir projede olacağını söyleyen Evcen, yaz  içinde sürpriz projeler olacağını dile getirdi. Sürpriz projelerini net olunca sevenleri ile paylaşacağını dile getiren Fahriye Evcen, net olmadan konuşmak istemediğini dile getirdi. Güzel ve başarılı oyuncu birçok projeye ‘evet’ dediğini ve çok yakında ekranlara döneceğini duyurdu. Fahriye Evcen hayranları bu haber karşısında çok sevindiler ve merak içinde yeni projeleri beklemeye başladılar.
Fahriye Evcen kimdir?
Fahriye Evcen Özçivit, 1986 yılında hayata gözlerini açmıştır. Almanya’da dünyaya gelen başarılı oyuncu türk televizyonlarının en güzel ve yetenekli ismi olmuştur. Bir döneme damga vuran Yaprak Dökümü dizisindeki Necla karakteri ile ön plana çıkmıştır. Yaprak Dökümü dizisindeki rolü ile herkesi kendine hayran bırakmıştır ve yoğun ilginin odağı olmuştur. Yaprak Dökümü dizisinin haricinde daha birçok projede başarılı bir şekilde yer almıştır ve televizyon dünyasının vazgeçilmez ismi olmuştur. Fahriye Evcen şimdilerde reklam yüzü olarak oğlu ile ekran karşısına çıktı. 
Fahriye Evcen kiminle evli?
Güzel oyuncu Fahriye Evcen, 2017 yılında dünya evine girmiştir. Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile dünya evine giren Evcen’in Karan Özçivit adında bir oğlu vardır. 
Fahriye Evcen hangi burç?
Güzel oyuncu Fahriye Evcen, 4 Haziran tarihinde dünyaya gelmiştir. Fahriye Evcen İkizler burcudur. 

Editör: Wan Haber