Sosyal medya hesaplarını sık sık kullanan güzel oyuncu Fahriye Evcen hakkında kısa bir süre önce büyük bir iddia ortaya atıldı! Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir röportajda büyük sürprizlerinin olduğunu ifade den Fahriye Evcen, yeni bir projeyle ekranlarda yer alacağını ve tüm kış mevsimi boyunca da televizyona çıkacağını belirtmişti. Güzelliğiyle herkesi büyüleyen Fahriye Evcen'in yeni projesi hakkında ilginç iddialar ortaya atıldı!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan başrollerini Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu'nun paylaştığı Masumlar Apartmanı dizisinde bildiğiniz gibi dizinin bir diğer başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah bu kadar dramatik sahnelerin kendisine çok geldiğini belirterek diziden ayrılma kararı almıştı. Bu hafta sezon finali yapması beklenen Masumlar Apartmanı dizisinden rolü gereği ölerek ayrılacak olan Farah Zeynep Abdullah yerine başka bir oyuncu diziye dahil olabilir!

Fahriye Evcen mi geliyor?
TRT 1 ekranlarının en sevilen ve reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisine yeni gelecek olan kadın oyuncu herkes tarafından çok merak ediliyor. İddialara göre ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Masumlar Apartmanının yeni sezonuna dahil oldu. Dizide Ceylan karakteri ile karşımıza çıkacağı söylenen Fahriye Evcen'den ise şu an konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Aynı şekilde kanal ve yapım şirketi de şu an Fahriye Evcen'in diziye dahil olduğunu doğrulayan bir yazı paylaşmadı. Ancak yapım şirketinin Fahriye Evcen'le görüşmeler yaptığına dair duyumlar geliyor.

Uzun bir süredir ekranlardan uzak duran Fahriye Evcen en son 2017 yılında yayınlanan Ölene Kadar dizisiyle karşımıza çıkmıştı.

Editör: Wan Haber