Şu sıralar Ezgi Mola TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Masumlar Apartmanı’ndaki rolü üzerinden çok çok konuşuluyor.

 Safiye karakterine can veren ünlü oyuncu Ezgi Mola sergilemiş olduğu başarılı performansla övgüleri topluyor.

Ünlü oyuncu 8 sene aradan geçtikten sonra yeniden dizilere döndü, güçlü bir hikayede baskın bir karakteri oynamaktadır. Ezgi Mola aynı zamanda sosyal medya platformlarında da etkin bir şekilde paylaşım ve yorum yapmayı da ihmal etmiyor.

Esprili kimliği ile de ön plana çıkmayı Başaran oyuncu takipçilerinin ilgi ile izlediği bir isimdir. Hem gülüp hem de dizi setinden çeşitli paylaşımlarla izleyenlerini mutlu etmek için uğraşıyor.

Ünlü oyuncu, pek çok hususta da kendisini takip edenlerle fikirlerini paylaşıyor ve onlara deneyimlerini aktarıyor.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola Mola, evinin mutfağını yeniden yaptırmak ve aynı zamanda televizyon ünitesini ve gardırobunu da yenilemek istiyor. Kısa bir süre önce takipçiler ile bu durumu bir video ile paylaşan ünlü oyuncu çeşitli markalardan almış olduğu fiyatlar karşısında Büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Tadilat açısından kendisinden yüksek rakamlar isteyen kişilerin olduğunu dile getiren ünlü oyuncu Ezgi Mola hem üstüne fazla fazla koyarak kendisine bir fiyat verildiği hem de bu fiyat ile ilgili bir indirim yapar gibi %40 daha aşağı fiyat teklif edildiğini de anlattı.

 Bu durumu yadırgadığını dile getiren ünlü oyuncu Ezgi Mola durumu hayretler içerisinde takipçileriyle paylaşmıştı.

Diğer taraftan ünlü oyuncu Ezgi Mola’nın Çok yakın bir arkadaşı kendisi için internetten iyi bir araştırma yapmış ve 120 bin TL’ye 1+1 evler olduğunu da göstererek mutfağının tamiratı için kendisinden istenilen meblağ ile İstanbul’da Beylikdüzü’nde ve Cumhuriyet Mahallesi’nde, Kavaklı’da, Yakuplu’da 120 bin TL’ye 1+1 daire alınabileceğini söylemişti.

Editör: Wan Haber