Acun Ilıcalı tarafından kurulan dijital dizi/program/film izleme platformu olan Exxen'den herkese büyük bir incelik! 2021 yılının ilk gününde yayın hayatına başlayan Exxen platformu kısa bir süre içerisinde 500 bin abone sayısına ulaşmış ve her geçen gün bu sayı daha da artmaktadır.

İçerisinde birçok dizi ve programın yer aldığı Exxen platformunda dram, komedi, polisiye tarzında birçok içeriğe rastlayabilirsiniz. Aylık 9.99 TL ücret karşılığında izleyicilere hizmet veren Exxen platformundan kısa bir süre önce ise herkese bayram hediyesi geldi!

Acun Ilıcalı duyurdu!
Dijital platformun kurucusu olan Acun Ilıcalı kısa bir süre önce sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile herkese müjde verdi! Exxen'den herkese bayram sürprizi diye mesajı yazan Acun Ilıcalı dijital yayın platformunun 12, 13, 14 ve 15 Mayıs tarihlerinde gece 00.00'a kadar ücretsiz olarak herkese açık olduğunu duyurdu! "Benzersiz Exxen Dünyasının keyfini doyasıya yaşayın. İyi Bayramlar.” diyere mesajını sonlandıran Acun Ilıcalı böylelikle sürprizi herkese duyurdu!


Exxen platformunda hangi içerikler yer alıyor?
Kısa sürede popüler olan Exxen platformunda Sihirli Annem, İşte Bu Benim Masalım, MasterChef Junior, Hükümsüz, Tolgshow Filtresiz, Hükümsüz, Şeref Bey, Konuşanlar, Gibi, Katarsis, O Ses Türkiye Rap,  İlginç Bazı Olaylar ve daha birçok yapımı ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.


Ücretsiz Exxen'den nasıl yararlanabilirim?
Eğer Exxen platformunu sadece bayram günlerinde ücretsiz olarak kullanmak istiyorsanız Exxen'in resmi sitesine girmeniz yeterli. E-posta adresini ve şifrenizi oluşturarak Exxen'in size sunmuş olduğu promosyondan faydalanabilirsiniz.

 

Editör: Wan Haber