Sosyal medya platformlarında çok büyük bir Exxen boykotu başladı. Galatasaray taraftarları, Exxen platformunu engellemeye başladı. Fanatik Fenerbahçeli olması ile bilinen Acun Ilıcalı, Arda Turan belgeselinin amacı ortaya çıktı. Exxen, gelen bütün tepkiler üzerine Arda Turan paylaşımını geri çekti.

 Taraftarlar ise hala Tepki göstermeye devam ediyor Bu yıl Survivor’a artık ilk ona girmekte dahil zorlanıyor işte haberin detayları.

Acun Ilıcalı’nın 2020 senesinin sonlarına doğru 900 milyon TL para ödeyip kurduğu Exxen platformunda yayınlanan Arda Turan belgeseli Fenerbahçeli Acun Ilıcalı’nın televizyonculuk hayatının sonunu getirebilir. Galatasaray taraftarları, büyük bir boyuta başladı ve Exxen, Arda Turan belgeseli paylaşımını tepkiler sonrasında kaldırdı fakat sosyal medya platformlarında Exxen'in sosyal medya hesaplarını engelleme hareketi durdurulamıyor.

Acun Ilıcalı, Galatasaray -Fenerbahçe derbisi öncesi Arda Turan belgeselini yayınladı. Galatasaray taraftarlarını böyle küçük oyunlarla Manipüle etmeye gayret gösteren Fanatik Fenerbahçeli Acun Ilıcalı ile Arda Turan’a büyük bir tepki yağdı.

Mesut Özil’i Acun Ilıcalı Getirmişti!

Mesut Özil’in Fenerbahçe’de imza atmasının arka planında Acun Ilıcalı’nın çok büyük bir katkısı vardı. Acun Ilıcalı, hem programı derbiden birkaç gün önce yayınlaması hem de Arda Turan’ı seçmesi ile büyük bir tepki aldı.

Taraftarlar Exxen Platformunu Engelliyor!

Galatasaraylı taraftarlar, Exxen platformunun sosyal medya hesaplarında engelleme hareketi başlattı. Eksen platformunu alan taraftarlar ise bu olay sonrasında iptal kampanyasına başladı.

Editör: Wan Haber