Covid 19 salgını nedeniyle geçtiğimiz yıl Mart ayından sonra Pandemi ilan edilmesi ile birlikte pek çok dizi seti de durmuştu. Sokağa çıkma yasakları ile birlikte sinema-dizi-reklam gibi sektörler de durma noktasına gelmişti. Yaz başında çekimler yavaş yavaş başlarken, yeni sezonda ise yoğun önlemlerle dizi setleri yeniden çalışmaya başladı.

Buna karşın ister istemez kimi setlerden koronavirüs haberleri gelmeye başladı. Oyuncular veya ekipteki kişilerin korona olmaları nedeniyle kimi zaman setlere ara verildi. Düzenli olarak kontrollerin yapıldığı ve sette salgın için gerekli önlemlerin alındığı da gelen bilgiler arasında.

Oyuncuların kamera önünde oldukları anlar dışında sürekli maske taktıkları, diğer çalışanların da maske takarak çalıştıkları da yine yapılan sosyal medya paylaşımlarında da görülüyor.

Fakat hala tedbirlere karşılık koronavirüse yakalanıldığı ile ilgili haberler setlerden de gelmekte. Son olarak Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformu için çekilen İşte Bu Benim Masalım dizisinden geldi böyle bir haber.

Dizide Aleyna Tilki ile başrolde yer olan Cemal Can’ın geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. Bu kez, dizinin yönetmenliğini yapan Kıvanç Baruönü’nün de hastalandığı öğrenildi. Haberi Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından verdi.

Dizide ayrıca Nevra Serezli ve Zeynep Kankonde ile birlikte Hasan Denizyaran, Merve Sevin, Göksun Büyükkahraman, Ayça Tilki, Kamil Güler, Yusuf Ege Gönülal gibi isimler de yer alıyor.

Editör: Wan Haber