Bu dizilerden birisi de Ex Aşkım olarak karşımıza çıkıyor. 13 Şubat eski Sevgililer Günü'nde dizi Gain platformunda izleyicinin karşısına çıkacak. Gain Platformu açısından oluşturulan Ex Aşkım adındaki yeni dizi projesi yakın zaman içerisinde görücüye çıkacak.

Kimler Oynuyor Bu Dizide?

Yiğit Kirazcı ile Sahra Şaş kadrosunda bulunduğu dizi de çok önemli isimler bir araya geldi ve pek çok deneyimli oyuncu Ex Aşkım dizisinde rol alacak.  Cafe konseptinde oluşturulan Ex Aşkım değişik bir format ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu dizi, 5 ile 10 dakikalık toplamda 24 bölüm olacak şekilde çekimleri yapıldı.

Ex Aşkım Dizisi Yönetmenleri Kimler?

Pek çok ünlü ismin aynı zamanda konuk oyuncu olarak katılım sağlayacakları diziyi yönetenler koltuğunda ise  Başaran Şimşek, Yunus Ozan Korkut ve Devrim Yalçın var.

Yakın zaman içerisinde Gain platformunda izleyicinin karşısına çıkacak olan Ex Aşkım adlı dizi zaten adından da anlaşıldığı gibi eski sevgililer, Aşklar ve yaşanmışlıklar anlatılacak. Çok iyi bir konsepte şeklinde izleyicinin karşısına çıkmak için uzun zamandır çekimleri devam eden ve hazırlıkları süren dizinin şubat ayının sonlarına doğru platformunda yayınlanması bekleniyor.

Editör: Wan Haber