Ekranların yeni dizisi olacak Evlilik Sözleşmesi yeni oyuncuları ile yoluna devam etme kararı aldı. Evlilik Sözleşmesi dizisinde ilk olarak başrol oyunculuğu farklı iki isme verilmişti ancak ikili ile anlaşma imzalanmamıştı. Anlaşmaları olmayan ancak başrol için düşünülen ikili yerini başka isimler ile anlaşma sağlandı. Evlilik Sözleşme dizisinin başrol oyuncularının değişmesi herkesi şaşırttı. Başrol için düşünülen iki ismin yerine gelen yeni isimler ise hayranlarını mutlu etti.
Evlilik Sözleşmesi dizisinin başrolünde kimler olacak?
ATV ekranlarının yeni dizisi Evlilik Sözleşmesi, tüm hızı ile çalışmalarına devam ediyor. Başrolleri belirlenen ve sonrasında değişen dizide yeni isimler dikkat çekti. Evlilik Sözleşmesi dizisinin başrol oyuncuları Aras Aydın ile Leyla Feray olacak. Bu yeni iki isim duyanları mutlu etti. Diğer yandan projenin çalışmaları devam ediyor. Başrol dışında yer alacak oyuncular ise merak içinde bekleniyor. Oyuncular ile anlaşma imzalanır imzalanmaz duyurulmaya devam ediyor. Evlilik Sözleşmesi dizisinin oyuncu kadrosuna bir de Ceyhun Mengiroğlu ve Irmak Örnek isimleri de dahil oldu. Dizinin oyuncu kadrosu hızla büyümeye devam ediyor. Yeni oyuncular rolleri için çalışma yapmaya başladılar. 
Evlilik Sözleşmesi dizisinin konusu ne?
ATV ekranlarının yeni yaz dizisi olacak Evlilik Sözleşmesi tüm hızı ile çalışmalarına devam ediyor. Yeni dizinin konusu ve oyuncuları hız kesmeden duyrulmaya devam ediyor. Evlilik Sözleşmesi dizisinin konusu ve oyuncuları dikkat çekiyor. Evlilik Sözleşmesi dizisinin konusu oldukça ilgi çekici bulundu. Evlilik Sözleşmesi dizisinde bir anne, kocasını kaybettikten sonra beyninde tümör olduğunu öğreniyor ve evladı için büyük bir mücadele içine giriyor. Öleceğini kabul eden ve çocuğunu yalnız bırakmak istemeyen anne, bir varis bularak çocuğunu emanet edeceği birini arıyor. Olaylar bu yönde devam ederken yeni yeni maceralar ortaya çıkıyor. 

Editör: Wan Haber