Ayrılık, cinayet, kayıp ve daha pek çok vaka incelemesinde bulunan Esra Erol programı final kararını açıkladı. Hayranları sosyal medya hesaplarından Esra Erol'un programının final yapacağı kararına tepki gösterdi.

Esra Erol Ne Zaman Final Yapacak? Esra Erol Yeni Sezon Olacak Mı? Esra Erol Neden Final Yapıyor?

 İşte Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalenin devamında sizlerle beraber olacak...

Uzun ve yoğun geçen çalışma serüvenini noktalama kararı alan Esra Erol programı ile ilgili sosyal medya hesaplarında yorumlar yapılmaya başlandı. Artık sevilen programı bir süreliğine göremeyeceğiz. Sezon finalini ne zaman olacağı ise bir sonraki sezonda yine ekran karşısında alacak.

Esra Erol'un Programı Bir Müddet Ekranlardan Uzak Olacak!

Bir zamanlar evlilik programlarının vazgeçilmez ismi olan Esra Erol'un uzun zamandır yapmakta olduğu vaka ve olay araştırma programı sezon finaline doğru geldi. Yaklaşık 3 ay ekranlardan uzak kalacak olan program ile alakalı yeni gelişmeler meydana geliyor. Programın final yapacağı tarih de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

Esra Erol Sezon Sezon Final Tarihi Ne Zaman?

Esra Erol'da programının 26 Haziran 2021 tarihinde son bölümünü ekranlara getireceği açıklandı. O tarihteki canlı yayından hemen sonra ise 3 ay boyunca sevilen programı ekranlarda göremeyeceğiz. Fakat yeni sezona bomba gibi hazırlanması amacıyla bu arayı vermesi gerektiği de bilinen bir gerçek.

Editör: Wan Haber