Esra Erol programının en çok merak edilen hususlardan bir tanesi de Salih İle Mevla çift her bağlamda birden fazla nokta üzerinde durulmaktadır. Bununla beraber aynı zamanda yaşanan son dakika gelişmelerinin sonrasında hemen hemen bütün alanında destek sağlanması bağlamada gereken her detay üzerinde durulmaktadır.

ATV ekranlarında hafta içi ekranlara gelen Esra Erol ile beraber değişik konulara da dokunulmaktadır. Öyle ki sosyal medya platformlarında Gündem yaratan ve herkesin diline dolanan çeşitli senaryolar, kurgular, konuşmalar ve olaylar Esra Erol programında çözülmeyi bekliyor.

Esra Erol'un ulaşım sağladığı anne ve kızına ulaşmak amacıyla günler öncesinde yayına katıldılar. Fakat tam da bu hususta gelen çarpıcı iddialar ve durumlar bağlamında dahi stüdyoyu büyük oranda karıştıran, bununla beraber aynı zamanda evli bir adamla beraber olan kızını canlı yayında görünce sinir krizi geçiren Anne, kızını Kurtarmak amacıyla büyük savaş verdi. Yalnızca bununla da sınırlı kalmayıp, oldukça önemli detaylarından olması ile beraber birden fazla alanı da oldukça büyük gelişmeler yaşanması sağlanması her bağlamda izleyiciyi şaşırtmaya devam ediyor.

Esra Erol'da şok!

Hafta içi her gün izleyici ile buluşan programlar kapsamında insanların hayatı üzerinde durulurken, Diğer taraftan da birden fazla noktaya da değiniliyor. Esra Erol programında bu alanlardan biri olmasının yanı sıra uzun yıllardır TV ekranlarında bulunuyor. Birden fazla kişinin hayatına dokunmasının hemen sonrasında geçen günlerde yayına katılan Hayriye Uysal adlı anneye de yardım etmeye başlamıştır. Fakat yapılan son dakika gelişmeleri ve çarpıcı iddialar ise stüdyoyu resmen ayağa kaldırdı.

Esra Erol'da Stüdyoda Gergin Anlar Yaşandı!

 Son dakika açıklaması ile beraber gündeme gelen Salih ile Nilüfer çifti sosyal medyada viral oldu. Yapılan program bağlamında pes dedirten olayların olmasının ardından çarpıcı iddialarda da yer verildi. Fakat bu noktada sağlanması gereken her detayın üzerinde ince bir biçimde duruyor kendini, hala devam eden konusu ile merak edilmeye başlandı. Uzun yıllardır Atv ekranlarında program sunan Esra Erol birbirinden çarpıcı açıklamalara da yer vermektedir. Öyle ki birden fazla insanın canına dokunmasının ardından hemen hemen her noktada duruyorken, yaşanan son dakika gelişmesi kapsamında Mevla, Salih'ten boşanma kararı aldı. Öncelerinde barışmak istediğini dile getirilmesinin hemen sonrasında yaşanan son durumları kapsamında böyle bir durumun pek de mümkün olmadığını söyleyen Mevla kararından dönmeyecek gibi görünüyor.

Editör: Wan Haber