Bundan tam 16 sene önce işlenmiş bir cinayeti Ortaya çıkarın Esra Erol'a şok! Canlı yayında Esra Erol tehdit edildi. ATV ekranlarında hafta içi hergün izleyiciyle buluşmaya devam eden Esra Erol'un sunumu ile Esra Erol'da adındaki programda Dün ekranlara gelen son bölümde flaş bir gelişme yaşandı. Evlilik ye dolandırıcılar ararken 16 sene önce işlenmiş bir cinayet İyi de ortaya çıkarmayı Başaran Esra Erol'a canlı yayında tehdit mesajları geldi.

Esra Erol ile ekibine Halil İbrahim Bey, Eşim beni dolandırdı şeklinde başvuruda bulunmuştu. Birkaç ay öncesinde evlendiği kibar ölü var aracılığı ile 85 TL dolandırıldığını ve Daha sonrasında ise eşinin ortadan bir anda kaybolduğunu dile getirmişti. Esra Eroğlu bunun üzerine ise çalışmalara başlayarak Kibar Ünüvar'ı buldu ve canlı yayına çıkardı.

Kibar hanım ise bahsi geçen suçlamaları reddederek eşinin baskıcı davranışlarından dolayı evi terk ettiğini dile getirdi. Bunun üzerine ise Halil Bey'in kızları canlı yayına bağlanarak korkunç iddialarda bulundular. Kibar Hanım'ın fare zehri ile Halil İbrahim Bey'i zehirlenme gayretinde olduğunu ve cinsel gücü artıran ilaçlar kullandırarak kalp krizi geçirmeye çalıştığını dahi ileri sürdüler. Bu olaylar dile getirilirken, ve Kibar Ünüvar'ı bir önceki eşinin Ailesi de canlı yayına bağlandı. 16 sene önce evlenmiş olduğu kişinin ailesi, oğullarının kibar ünüvar tarafından öldürüldüğünü iddia etti.

Kibar Ünüvar ise bu durum karşısında çelişkili bir şekilde konuşarak dikkatleri üzerine çekmişti. Önce eşinin kanserden Hayatını kaybettiğini Daha sonrasında ise öldürüldüğünü söylediği.

Esra Erol'un bu olayın üzerine gitmesi karşısında bocalayan kibar önüvar için işler artık daha da karışık bir hal almaya başladı. Dolandırıcılık suçu ile kibar önü var olayı işlenirken, Bundan tam 16 sene önce işlenmiş bir cinayetin ortaya çıkması ile kibar ünlü varım akıbeti de merak edilmeye başlandı. Kibar önüvar, gelişmeleri merak içerisinde bekleniyor. Konu ile ilgili gelişmeleri bu satırlardan sizlere aktarmaya devam edeceğiz...

Editör: Wan Haber