Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölüm Fragmanı İzle!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 183. yeni bölümünde bu akşam neler yaşanacağını merak ediyorsanız makalenin devamını okumanızı tavsiye ediyoruz. Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli’yi şebekenin elinden kurtarmanın sevincini ve mutluluğunu henüz yaşayamadan, yeğeni Alparslan'ın canının derdine düşmüş olacaktır. Kendi mekanlarında, dostlarının arasında baskına uğrayan Alparslan'ın, Sağlık kuruluşunda yaşam mücadelesi verirken, İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Hızır Çakırbeyli ve bütün ailesi ile dostlarını bir araya toplayarak iz bulmalarını rica eder. Hızır çakırbeylI’nin dost ve akrabalarımdan yapmış olduğu bu işte en hızlı bir şekilde cevabı ise kimsesizlerin babası olarak bilinen Doğan verir. Alparslan'a yapılan suikastın hemen arkasındaki ismi uğraşan kimsesiz Doğan, okları İshak’a çevirir.

Çakırbeyli Ailesini İntikam Ateşi Sardı!

ATV ekranlarında soluksuz bir şekilde izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 182. bölümü ile ekranlara gelmeye Hazırlandı. Yine de heyecan doruklarda yaşanacak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu akşam ekranlara gelecek olan 183. yeni bölümünde ise Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli’yi tam da kötü adamların elinden kurtarmanın sevincini henüz yaşamadan yeğenin başına gelen Bela ile uğraşmak zorunda kalır. Yine heyecan doruklarda yaşanacağı yeni bir bölüm bu akşam sizlerle beraber olacak. 183. Yeni bölüm ile Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli’yi şebekenin elinden kurtarmıştır ki Tam da o esnada yeğeni Alparslan'ın vurulması haberi ile sarsıldı.

Üstelik kendime şu anda, dostlarının arasında baskına uğrayan Alparslan, hastanede ölüm kalım savaşı veriyor.

Olayın hemen sonrasında Hızır Çakırbeyli, dost ve akrabalarına toplayarak Bunu kimin yaptığını bulmalarını ister Daha sonrasında ise kimsesiz Doğan İshak’ın izine rastlar ve bunu Hızır Çakırbeyli’ye söyler.

Deyim yerindeyse artık bu saatten itibaren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu akşamki bölümünde ve önümüzdeki haftalarda ekranlara gelecek olan yeni bölümlerinde kan gövdeyi götürecek, omuz üstünde baş taş üstünde taş kalmayacak denilirse yanlış olmayacaktır. Çünkü Hızır Çakırbeyli, yeğeni Alparslan'ın intikamını çok şiddetli bir şekilde almak için Ant içmiştir.

Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 183. yeni bölüm ile bu akşam saat 20:00’ da ATV ekranlarında sizlerle beraber olacak yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber