ATV ekranlarının vazgeçilmez dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, tüm hızı ile devam ediyor. 2015 tarihinden beri ekranlarda olan dev dizinin oyuncuları ve konusu oldukça dikkat çekiyor. Dizinin başarılı oyuncuları dizide boy göstermeye devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi tüm hızı ile devam ederken, sezon finali haberleri hızla yayıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi reyting skorları bakımından istenen tüm ilgiyi karşıladığı için dizi yayınlanmaya devam ediyor ancak dizinin sezon finali yapma zamanı geldi. Sezon finali yapan diziden ayrılan birkaç isim ise izleyiciyi büyük üzüntüye sürükledi. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı diziden ayrılık haberlerinin gelmesi şok yarattı. 
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor!
ATV ekranlarınn başarılı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, tüm hızı ile devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi veda eden oyuncuları ile gündem olmaya devam ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine veda eden isimler açıklandı. Dizinin en başarılı ve tecrübeli oyuncusu olan Ali İpin diziye veda etme kararı aldı. 
Ali İpin kimdir?
Ali İpin 1955 yılında hayata gözlerini açmıştır. Ankara’da doğan İpin, tiyatro konusunda eğitimler almıştır ve eğitim hayatı boyunca tiyatro konusunda tecrübe kazanmıştır. İsviçre ve Türkiye’de birçok tiyatro eğitimi aldıktan sonra kariyerine oyunculuk yaparak devam etmiştir. 1978 yılından bu yana etkin olarak kariyerine tecrübe katmaya devam etmiştir. 65 yaşındaki başarılı oyuncu şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi ile gündeme gelmektedir. Başarılı oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz diziden ayrılacağı haberleri ile sevenlerini üzmüştür. Diğer yandan bu dizideki başarılı karakteri hayranlarından tam not almayı başarmıştır.

Editör: Wan Haber