ATV ekranların en fenomen dizilerinden biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bir süredir ne zaman döneceği konusunda seyircisini meraklandırıyordu. Her dizinin sezona merhaba dediği, hatta üçüncü bölümü ile ekranlara gelmeye başladığı şu günlerde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden hiçbir fragman gelmemiş ve dizinin yayından kaldırıldığı iddiaları konuşulmaya başlanmıştı. Ancak o iki isimden gelen paylaşımlar, tüm iddialara tokat gibi cevap oldu ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonu için ilk yeşil ışığı yaktı!

İlk bölümü ile 8 Eylül 2015 tarihinde ATV ekranlarına gelmeye başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, senaryosunu Bahadır Özdener ve Berna Aruz ikilisine yönetmenliğini ise, Onur Tan, Zübeyr Şaşmaz ve Baran Özçaylan üçlüsüne emanet etmişti. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi iddialı isimlere yer veren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, geçtiğimiz sezon pek çok sevilen karakterine veda etmiş ve seyircisini üzmüştü. Yeni sezon öncesi hazırlıkları bir hayli süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, verdiği kayıpları telafi etmek için bir hayli çabaladı ve sonunda bombayı patlattı!

edho

Bu sezon iddialı bir kadro ile seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, tüm hazırlıklarını bitirdi. Önümüzdeki günlerde 7. sezonu ile ekranlara gelmeye hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, çekimlerinden ilk görüntüyü paylaştı. Yayından kaldırıldığı iddialarını yalanlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ilk paylaşımlar dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca ve senarist Bahadır Özener’den geldi. O görüntülerden sonra rahatlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin seyircisi, önümüzdeki günlerde dizinin yedinci sezonuna başlayacağının sinyalini almış oldu.

kaynak:alfahaberajansı

Editör: Wan Haber