TV ekranlarının Fenomen dizisi Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 182. bölümü büyük bir heyecan içerisinde bekleniyor. Geçen hafta Ziraat Türkiye Kupası maçı sebebiyle ekranlarda gelmeyen, 182. yeni bölümü fragmanı nihayetinde yayınlandı. Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz 16 Şubat Salı akşamı yayınlanacak mı? İşte bu sorunun cevabı dizi hayranları tarafından bir haftadır merak içerisinde arama motorlarında araştırılmaya devam ediliyor.

İzleyicileri ATV ekranlarında adeta kendine bağlayan Fenomen dizi EDHO, 182. yeni bölümü için Artık heyecan dorukta. Her hafta salı günleri ekranlara gelen ve izlenme rekorları kıran dizinin yeni bölüm fragmanı ekranlara gelirken, dizinin yeni bölümünde adeta kan gövdeyi götürecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 182. Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

EDHO 182. bölümde neler olacak? sorusu izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Ceylan ile Bahar'ın beraber kaçırılmasının sonrasında Hızır harekete geçecek. Bahar kurtuluyor fakat Ceylan'dan henüz Hiçbir haber alınamıyor. Diğer taraftan Hızır ile beraberindekiler, Fuat'ı bularak öldürür. Alparslan ise karısının katilini ararken çıkmış olduğu bu yolculukta vurulacak.

Peki Alparslan ve Ceylan öldü mü? İşte Bu soruların cevaplarını ve çok daha fazlasını bu akşam ATV ekranlarında saat 20:00’da yeni bölümü ile ekranlarda olacak dizinin yeni bölümünde öğrenebilirsiniz.

EDHO, 182. yeni bölümüyle bu akşam 20:00’da Atv’de!

Editör: Wan Haber