Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hayranları her hafta farklı bir heyecvanla dizinin yeni bölümünü izlemek için bekliyor. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi EDHO, ekran başında milyonlarca kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. ATV'de Ziraat Türkiye Kupası maçlarının da olması sebebiyle dizi ile maçın aynı saatlere denk gelmesinden dolayı bazen yeni bölüm yayınlanmıyor.

Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam var mı? Yeni bölüm yayınlanacak mı? Neden yok? 16 Mart Salı günü ATV'de ne yayınlanacak?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ BUGÜN VAR MI?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi izleyicilerini üzen haber geldi. Dizinin bu akşam yeni bölümünün yayınlanmayacağı belirtilmişti. 186. bölümü izlemek için sabırsızlıkla bekleyen dizi severler Türkiye Kupası maçlarından dolayı 16 Mart Salı günü diziyle buluşamayacağı için üzülmüştü. ATV yeni bir karar alarak kupa maçını A spor'a kaydırdı ve dizinin bu akşam yayınlanacağını duyurdu. 

EDHO BU AKŞAM VAR MI?

Atv ekranlarında bu akşam Beşiktaş Medipol Başakşehir maçı ekranlara geleceği duyurulmuştu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi kupa maçından dolayı yeni bölümü yayınlanmayacağı ifade edilmişti. Ancak Atv geri adım attı.  Türkiye Kupası karşılaşmasını A Spor'a devretti. Gelen tepkiler üzerine EDHO bu akşam ATV ekranlarında 186. bölüm yani yeni bölümüyle ekranlara gelecek. 

Editör: Wan Haber