Salı akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 196. bölümü ile ekranlarda olacak. 25 Mayıs Salı akşamı yeni bölümü yayınlanacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yine heyecan dolu sahneleri ile nefesleri kesecek.

ATV kanalının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam 196. bölümü ile izleyicisiyle buluşacak. Reytinglerde oldukça iyi bir sıralamaya sahip olan dizinin yeni bölümünde oldukça şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak.

Bahadır Özdener ve Berna Aruz tarafından kaleme alınan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 196. bölümde neler olacak?
Sevdiklerini tek tek kaybeden Hızır Çakırbeyli her savaşta bir kayıp vermekten yorulmuştur. Didem ve Hızır Ali'nin düğün gününde saldırıya maruz kalmasıyla büyük bir şaşkınlık yaşayan Çakırbeyli ailesi, Didem'in kötü haberi ile sarsılır. Haşmet Façalı kızının ölüm haberini aldıktan sonra Rıdvan'ın yerini basar ve adamlarını tek tek öldürür. Kurşunlarla yaralanan Haşmet Façalı'yı kurtarmak için ise Hızır Çakırbeyli her şeyi yapar.  Rıdvan ise bombalı saldırı yapmak için plan yapar.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncuları kimler?
Hızır Çakırbeyli (Oktay Kaynarca)
Tufan Tezyürek (Hüseyin Avni Danyal)
Alparslan Çakırbeyli (Yunus Emre Yıldırımer)
İlyas Çakırbeyli (Ozan Akbaba)
Kimsesiz Doğan (Ali Sürmeli)
Ömür Çakırbeyli (Ceren Benderlioğlu)
Hızır Ali Çakırbeyli (Yalçın Hafızoğlu)
Behzat Façalı (Emir Benderlioğlu)
Emine Façalı (Sevil Akı Saner)


 

Editör: Wan Haber