Atv ekranlarında yayınlanan ve hem konusu hem de oyuncuları ile dikkatleri üzerine çeken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 195. bölümü ile ekranlara geliyor! Aksiyon ve dram sahneleri ile izleyiciyi soluksuz bırakan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi her hafta yayınlanan bölümü ile haftanın en konuşulan dizileri arasında yer almayı başarıyor!


Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz tarafından kaleme alınan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni bölümünde yaşanacak olaylara çok şaşıracaksınız! Onur Tan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi bu bölümdeki sahneleri ile yine reyting rekorları kırmaya hazırlanıyor!


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları kimlerdir?
Oldukça iddialı bir oyuncu kadrosu olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ekranların en sevilen isimleri yer alıyor. Oktay Kaynarca, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba'nın yer aldığı dizi 195. bölümüyle ekranlarda yerini alacak.


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 195. bölümde neler olacak?
Ömür Çakırbeyli'nin mekanı basmasıyla birlikte İlyas Çakırbeyli ve Pınar'ın kurduğu oyun aniden bozulur. Öfkeden deliye dönen İlyas ise sadece Rıdvan'ın oğlu olan Musa'yı öldürür. Rıdvan ise oğlunun intikamını almak ister ve Hızır Çakırbeyli'nin oğlu Hızır Ali'yi öldürmeyi planlar. Bütün planlardan habersiz olan  Hızır Çakırbeyli ise her şeye bir dur der ve kendi planını yapar!


Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi sezon finali ne zaman?
Büyük bir merakla izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin önümüzdeki haftalarda sezon finali yapması bekleniyor.  Ekranların en aksiyonlu yapımları arasında yer alan dizi her  Salı akşamı ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

 

Editör: Wan Haber