TV8 kanalında bir ödül töreni yayınlandı ve en iyiler seçildi. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sahipliğini yaptığı TV 8 kanalı ödülleri sahiplerine dağıttı. NR1 Video Müzik Ödülleri yarışmasında birçok ünlü isim ödül alarak sahneye çıktı. Birbirinden başarılı isimler en iyiler ödüllerini alarak geceyi renklendirdi. Bu gece ödül alan bir isim de Kerimcan Durmaz oldu. Kerimcan Durmaz, En İyi Çıkış Yapan kişi ödülünü aldı. Birbirinden ünlü isimlerin ödül aldığı geceye Erkan Petekkaya yorumu gündem oldu. 
Erkan Petekkaya’dan şok sözler geldi!
Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, bu ödüle büyük tepki gösterdi. Petekkaya, yaptığı bir paylaşımda ‘Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Hem de ünlü bir uçuş markasını da karaladı. Yuh artık. Utanıyorum sizin kanalınızda olduğum için. Ahlak yoksunusunuz. O uçakta gösterilenler size gelsin Acun bey. yuh artık. Utanmaz iflas olmaz kişilersiniz.’ yazarak paylaşımda bulundu. Bu yorumu kaldırıp iki üç kez değiştirdi ancak sosyal medya kullanıcıları çoktan görüntüsünü almıştı. Erkan Petekkaya’nın bu yazdıkları kısa süre içinde gündeme bomba gibi düştü. Bu paylaşım kısa süre içinde herkesin paylaşımını ve yorumunu aldı. Sosyal medya adeta ikiye bölündü. Bir kısım bu sözlere destek vererek Erkan Petekkaya’nın yanında oldu. Bir kısım ise bu yazılanın yanlış olduğunu söyleyerek Kerimcan Durmaz’ı destekledi. 
Erkan Petekkaya kimdir?
Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, TV8 kanalının en çok izlenen Kırmızı Oda dizisinde rol almaktadır. Yer aldığı Kırmızı Oda dizisinde yoğun ilgi görmektedir. Daha önce yer aldığı projelerde de yıldızı parlayan ünlü isim, son zamanların en çok konuşulan ismi olmuştur. Erkan Petekkaya, 1970 yılında hayata gözlerini açmıştır. Oyunculuk kariyerini adım adım çıkan Petekkaya, şimdilerin en başarılı ve tecrübeli ismi olmasıyla biliniyor.

Editör: Wan Haber