Netflix uygulamasının, Gün geçtikçe popülerliği artış göstermeye devam ediyor. Aynı şekilde Türkiye’de de çok ciddi bir kullanıcı sayısına sahip olan bu uygulama Türkiye yapımlarına son zamanlarda çok daha önem vermeye başladı.

Bizler de bu makalede Türkiye yapımlarına son aylarda oldukça önem veren netflix uygulamalarında kaliteli içerik bulmakta zorluk yaşayanlar açısından sevilecek en iyi çizgi dizileri araştırdık. Hepinize keyifli okumalar dileriz.

Family Guy

Family Guy şimdiye kadar gelmiş geçmiş en iyi çizgi diziler arasında gösterilmektedir. Kafadar bir aile ve hikayelerine odaklanmış bu çizgi dizide pek çok iğneleyici bölüm bulmanız da mümkündür. Türkçe dublaj sevmeyenler açısından bile oldukça eğlenceli bir dublajı bulunduğunu söylemekte fayda olacaktır. Ortalama 20 dakikalık bölümlerden meydana gelen bu çizgi dizi, bir hayli geniş bir serüveni içerisinde taşımaktadır. Sizlere tavsiyemiz Sabah kahvaltı yaparken 1-2 bölüm izleyerek güne başlamanız oldukça pozitif bir enerji ile de olmanızı sağlayacaktır.

Rick And Morty

Netflix uygulamasının en yararlı ve kaliteli içeriklerinden biri olan efsane çizgi dizi Rich and morty yine kesinlikle izlenilmesi gereken bir başyapıt olma özelliğini taşımaktadır. Sarhoş bilim insanı Rich ile torunu Morty'nin harika kurgulanmış maceralarını ekranlara taşıyan Bu çizgi dizi sizleri kahkaha Tufanında boğacak gibi görünüyor. Yaşama değişik bir bakış açısı kazanmanızı sağlayacak politik pek çok duruma da değinen bu çizgi dizi, Sizler açısından günün pozitif gelişmesine katkı sağlayacak bir yapıttır. Rick and morty maceralarına soluksuz birkaç gün de bitirmeniz mümkün olacaktır

Bojack Horseman

Komik ve depresif bir at izlemenizi sağlayacak olan bojack horseman seneler sonra tekrardan yapıldı ve netflix bünyesinde yayınlanmaya başlandı. Efsane çizgi dizilerden biri olarak kabul edilen Bojack Horseman ortalama 25 dakikalık bölümlerden meydana gelmektedir ama komik ve gibi bir aç ile tanışmaya hazır iseniz Buyurun hemen izleyin.

Editör: Wan Haber