Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin başarılı oyuncusu İsmet Ekin Koç, yer aldığı birçok projede kendini gösterdi. Ekin Koç, son zamanlarda çok meşhur olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin en önemli oyuncusu olmuştur. TRT1 ekranlarında yayınlanan ünlü dizinin oyuncusu, yer aldığı proje dolayısıyla büyük ilgi görmüştür. Melikşah döneminin en güçlü zamanlarının anlatıldığı Uyanış Büyük Selçuklu dizisi yoğun ilgi odağı olmaya devam ediyor. Melikşah döneminde yaşanan zaferler, yenilgiler, olaylar, sosyal yaşantı ve ilişkiler net bir şekilde anlatılmaktadır TRT1 kanalının tarih dizisi oyuncuları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle Ekin Koç adlı oyuncuları çok araştırılan bir isim olmuştur.
Ekin Koç kimdir?
İsmet Ekin Koç, 1992 yılında hayata gözlerini açmıştır. Antalya’da dünyaya gelen Koç, daha sonra İstanbul’a geldi ve tüm okul hayatını İstanbul’da tamamladı. İstanbul’da yaşamayı çok seven Ekin Koç Akademi 35 Buçuk Sanat Evi kadrosuna dahil oldu ve oyunculuk eğitimleri almaya başladı. Tüm eğitimleri tamamlandıktan sonra televizyon dünyasına adım atan Ekin Koç, ilk oyunculuk deneyimini 2013 yılında kazanmıştır. O zamandan bu yana televizyon dünyasını seven ve alışan Koç, şimdilerde Uyanış Büyük Selçuklu adlı dizide kendini göstermektedir.
Ekin Koç hangi burçtur?
Başarılı oyuncu Ekin Koç, 21 Haziran tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Ekin Koç, İkizler burcudur. 
Ekin Koç kimin oğlu?
Ünlü oyuncu Ekin Koç, Vehbi Koç ve Şefika Koç’un oğullarıdır. 
Ekin Koç hangi dizilerde rol aldı?
Sana Bir Sır Vereceğim, Senden Bana Kalan, Şampiyon, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Bozkır, Hayat Sırları, Benim Adım Gültepe, 7 Yüz, Okul Tıraşı ve Devrimden Sonra adlı projelerde başarılı bir şekilde yer almıştır. Yer aldığı her projede başarılı bir şekilde rol alan isim, şimdilerde Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde boy göstermeye devam ediyor.

Editör: Wan Haber